PROCURILI DETALJI

Pogledajte iz svih kutova senzacionalnu vjenčanicu ljepotice koja se udala za Borisa Beckera

01.10.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Legendarni njemački tenisač Boris Becker vjenčao se sa svojom trećom suprugom Lilian de Carvalho Monteiro u vili Portofinu, koju je opisao kao 'jednim od najromantičnijih mjesta', a objavljene fotografije vjenčanja otkrivaju sve detalje mladenkine prekrasne vjenčanice, ali i još jedne haljine

Svjetska teniska zvijezda, 56-godišnju Boris Becker, koji je nakon završetka karijere uspio završiti i u zatvoru, vjenčao se treći put, a odabranica njegovog srca ovoga je puta 33-godišnja Lilian de Carvalho Monteiro.

Nakon nekoliko godina veze i zaruka u milanskoj katedrali 2021. godine menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip, Lilian de Carvalho Monteiro i proslavljeni tenisač Boris Becker stigli su i do oltara prošle subote.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Romantično vjenčanje u Italiji

Bivša njemačka teniska zvijezda (56) i njegova nevjesta (33) okupili su 100 članova svoje najbliže obitelji i prijatelja na raskošnoj trodnevnoj proslavi u Italiji. Zavjete su izmijenili uz obalu u Santa Margherita Ligure, pred nekadašnjim samostanom iz 14. stoljeća, smještenom na litici s pogledom na ocean. Bila je to savršena pozadina za fotografije vjenčanja.

Par je svoje vjenčanje podijelio s magazinom HELLO! otkrivajući eteričnu vjenčanicu lijepe mladenke Lilian i Borisov emotivni trenutak sa sinovima. Naime, sportaš je priznao: 'Svi su plakali, pa i ja.'

Boris je mjesto za njihovo vjenčanje opisao kao 'romantično' i 'jedinstveno'. Rekao je: 'Živimo u Italiji i otišli smo u Portofino nekoliko puta prošlog ljeta. Mogli smo izabrati Veneciju, Rim ili jezero Como, ali osjetili smo najveću povezanost s Portofinom.'

  • +21
Vjenčanje Borisa Beckera i Lilian de Carvalho Monteiro Izvor: Profimedia / Autor: Tom Oldham/brave for SportFive/actionpress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Mjesto na kojem se održala ceremonija vjenčanja je, mislim, jedno od najunikatnijih mjesta na kojima sam bio u životu – i vjerujte mi, bio sam na puno lijepih mjesta,' dodao je.

Šesterostruki pobjednik Grand Slam turnira Boris, koji je bankrotirao 2017., izgledao je vrlo elegantno u Hugo Boss odijelu s crnim hlačama i bijelim sakoom u kojem se čekao mladu pred oltarom.

Eteričana mladenka u posebnoj vjenčanici

Lilian je izgledala besprijekorno blistavo u haljini šivanoj po mjeri, koja je djelo njezine stare školske prijateljice, modne dizajnerice Andree Ravieli, kojoj je uvijek obećavala da će biti dizajnerica njezine vjenčanice. Okupljene uzvanike oduševila je bijelom haljinom bez naramenica načinjenom od tri sloja svilenog šifona koja predstavlja prošlost, sadašnjost i budućnost, a drapirani nabori bili su inspirirani slikom 'Ljubavnici' Renéa Magrittea iz 1928. godine. Jednostavna, a tako efektna haljina srcolikog izreza bila je nadopunjena vječnim slingback sandalama, pravim primjerom vječne elegancije, a mladenka je odabrala klasičan model u bijeloj boji čiji dizajn potpisuje legendarni Gianvito Rossi.

Sinovi u ulozi kumova

Ceremonija je započela u 17 sati i uključivala je nastup gospel zbora. Par je nije mogao sakriti svoju sreću, a prvi poljubac kao muž i žena razmijenili su okruženi užom obitelji.

  • +8
Vjenčanje Borisa Beckera i Lilian de Carvalho Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kumovi su bili Borisova dva sina iz prvog braka, 30-godišnji Noah i 25-godišnji Elias. A braća su održala i dirljiv govor na zabavi nakon ceremonije vjenčanja nakon čega su se zagrlili s Borisom i Lilian. 'Mislim da nema osobe koja tijekom tog popodneva i večeri nije pustila suzu. Bilo je vrlo emotivno, vrlo romantično i vrlo autentično,' otkrio je Boris.

Chic sako i dojmljiva mini haljina

Mladenka je eteričan i vrlo dojmljiv izgled upotpunila elegantnom punđom, a navečer je svoj vjenčani stajling upotpunila vrlo chic sakoom boje slonovače.

A Lilianin posljednji outfit tog posebnog dana bila je mini haljina s ukrašenim ovratnikom s detaljima cvijeća, otvorenih leđa, s trakom za vezanje oko vrata. U toj haljini fotografirana je kako pleše s Borisom dok joj duga kosa pada preko ramena.

Na samom kraju Boris je dodao: 'Kako kažu na vjenčanjima, u dobrim i u lošim danima, morate pronaći način da se držite zajedno. Svakako smo imali teških dana, jer je moja situacija bila izazovna, ali tada sam upoznao svoje prave prijatelje i partnericu za cijeli život.'