NIJE RASTROŠNA

Štedljiva Lana Del Rey: Svoju vjenčanicu kupila je za manje od 400 dolara, a još je i rabljena

30.09.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Slavna glazbenica Lana Del Rey izgovorila je 'sudbonosno da' dugogodišnjem dečku Jeremyju Dufreneu, a za svoj veliki dan nije bila nimalo rastrošna

Iako si bez sumnje može priuštiti najskuplje kreacije, hvaljena pjevačica, koja je i danas velik uzor za mnoge mlade glazbenike, nije se zamarala skupocjenim vjenčanim haljinama s potpisom prestižnih modnih kuća koje često dostižu vrtoglave svote.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Amerikanka prepoznatljivog glasa, pravim imenom Elizabeth Woolridge Grant, svoju je vjenčanicu kupila u butiku rabljenom robom Trashy Diva u New Orleansu, i to mjesecima prije nego što se udala kapetana i turističkog vodiča u Airboat Tours by Arthur. Riječ je o agenciji koja nudi turistima da se u čamcima voze po močvarama Louisiane i izbliza vide razne životinje, posebice aligatore.

Njezina vjenčanica romantičnog stila, kako je objavio TMZ, koštala je nešto manje od 400 dolara, odnosno oko 357 eura!

Lana Del Rey i Jeremy Dufrene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skromna zvijezda

Del Rey je na kraju kupila haljinu koju je odmah ugledala u izlogu nakon što je 'isprobala hrpu drugih stvari'. Kreacija je tradicionalnog stila s naboranim izrezom na ramenima, pripijenim steznikom i lepršavim donjim dijelom.

Iako nije poznato koliko ju je platila, TMZ piše da spomenuta trgovina, koja nudi stilove vjenčanica od 1920-ih do ranih 2000-ih, ima uobičajen raspon cijena od 400 dolara ili čak manje. Pjevačica je pritom podignula kosu plavom vrpcom u šarmantnu retro frizuru.

Kako se pisalo, Del Rey i Dufrene (56) imali su malu ceremoniju na otvorenom u Des Allemandesu u Louisiani, gdje on radi kao turistički vodič. Vjenčanje je održano pod bijelim šatorom, a mladenka se prošetala do oltara s ocem Robertom Grantom.

Pjevačicu su mediji prvi put povezali s Dufreneom krajem kolovoza, iako je fotografija objavljena na Facebooku iz 2019. otkrila je da se par navodno poznaje godinama.

Prvi put se počelo pričati da su u vezi nakon što se ljetos pojavila njihova snimka na TikToku na kojoj se drže za ruke.

Par je javno objavio svoju vezu početkom ovog rujna, kada su fotografirani kako se drže za ruke u New Yorku na vjenčanju manekenke Karen Elson.