SLAVLJE U ATENI

Vjenčanica dostojna princeze i Cartierova tijara za dan iz snova Grkinje Theodore

28.09.2024 u 19:36

Bionic
Reading

Danima se najavljivalo vjenčanje grčke princeze Theodore koja se za svog zaručnika, odvjetnika iz Los Angelesa Matthewa Kumara udala ove subote u Ateni, nakon što su prije četiri godine odgodili ceremoniju i slavlje. 41-godišnju glumicu rođenu u Londonu, do oltara grčke pravoslavna katedrale doveo ju je brat, grčki princ Pavlos, koji nije krio ponos zbog mlađe sestre

Za svoj dan iz snova pripremala se godinama, budući da su prije četiri godine grčka princeza Theodora i njezin zaručnik Matthew Kumar svoje vjenčanje morali odgoditi zbog pandemije koronavirusa.

Upravo zbog toga ne treba čuditi da se mislilo na apsolutno svaki detalj, iako je sve organizirano u Ateni, gdje su doputovali brojni uzvanici iz cijeloga svijeta.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

41-godišnja princeza rođena u Londonu, koja je ujedno i glumica, bila je prekrasna mlada kada je stigla ispred grčke pravoslavne katedrale u Ateni, gdje je primila pod ruku svog starijeg brata, princa Pavlosa, i prvo pozdravila mahanjem sve okupljene, a potom krenula prema oltaru.

Cartierova tijara

Theodora je odabrala klasičnu vjenčanicu otvorenih ramena koja se širila od struka na niže u A-kroj, a cijela tkanina bila je prekrivena svjetlucavim bijelim perlicama, koju je za nju kreirala grčka dizajnerica Celia Kritharioti.

  • +6
Vjenčanica grčke princeze Theodore Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Riječ je o modelu koji je uistinu stvoren za jednu princezu, a kako bi dojam bio potpun tu je bila i Cartierova tijara, koju su nosile sve žene u Theodorinoj obitelji na dan svoga vjenčanja, a koja je cijeli stajling podigla na sasvim drugi nivo.

Inače, ovu haljinu je Theodora odabrala za svoj prvotni datum vjenčanja 2020., koji je morala otkazati zbog pandemije. Kada je riječ o odabiru dizajnerice, tu se nije dugo premišljala, odabrala je najistaknutiju grčku modnu dizajnericu i vlasnicu najstarije grčke modne kuće, a čije elegantne kreacije inače nose Beyoncé, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow i Taylor Swift.