NOVA MODNA IKONA

Još jedan styling bez greške Amal Clooney

01.07.2015 u 13:16

Bionic
Reading

Lijepa odvjetnica Amal Clooney nastavlja oduševljavati svojim stilom, a u Londonu je ovih dana napuštajući stan na Notting Hillu pokazala još jednu sjajnu modnu kombinaciju

Kako isfurati kombinezon? Amal jako dobro zna odgovor na ovo pitanje što je pokazala prije nekoliko dana u Londonu odlazeći na put u efektnoj dnevnoj kombinaciji.

Uspješna odvjetnica maslinasto zeleni kombinezon s potpisom Sonije Rykiel odlučila je odjenuti bez majice i nije pogriješila.

Dizajnersku krpicu kombinirala je s gležnjačama boje konjaka brenda Vince, predimenzioniranim sunčanim naočalama Elizabeth&James i upečatljivim visećim naušnicama.

Osim kombinezona, pozornost je u stylingu plijenila i efektna smeđa torbica retro oblika brenda LaLaQueen.

Modni odabiri gospođe Clooney itekako su zanimljivi, a otkako je u središtu medijske pozornosti zbog braka s nekad najpoželjnijim holivudskim neženjom, pokazala je da ima zavidan ukus.

Ljubav prema dizajnerskim krpicama očita je iako atraktivna odvjetnica ponekad zna odjenuti nešto iz nekog od lanaca ulične mode, no to su rijetki trenuci. Puno češće može je se vidjeti u odjeći s potpisom najluksuznijih modnih brendova, a svakako je pohvalno što ne prati slijepo modne trendove već je izgradila svoj stil.

Da je Amal i prije braka brijala na modu, priznao je i Clooney u nedavnom intervjuu otkrivši kako je, čim ju je upoznao primijetio da ima odličan stil.

O svojoj supruzi koja je poznata po ljubavi prema skupim dizajnerskim krpicama, George kaže da se ne vidi kao slavnu osobu te da većinu odjeće kupuje sama. 'Amal je izgradila svoj ekscentričan, zabavan stil. Zbilja je fascinantno kako se poigrava modom', kazao je Clooney.