UPEČATLJIVA BOJA

Još jedno efektno izdanje za scenu: Nina Badrić ne odustaje od haljina ovih krojeva

01.08.2022 u 13:39

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić za svoj je nastup u Makarskoj odabrala upečatljivu ružičastu haljinu do ispod koljena, kojom je uspjela istaknuti sve svoje dobre strane

Da će bez problema odjenuti i vrlo žive i atraktivne boje i krojeve, Nina Badrić daje nam do znanja posljednjih mjeseci te uredno reda svoje najbolje stajlinge za scenu.

Nakon što je u Splitu iznenadila svojim modnim odabirom te se pojavila u odijelu Mihano Mimosa, Nina je ovoga puta zabljesnula s pozornice u ružičastoj haljini takozvanog scuba materijala.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic

Riječ je o efektnom dizajnu s volanima na strateškim mjestima koji daju na posebnosti ovoj kreaciji. Inače, pjevačica je prije nekoliko dana pokazala da joj se sviđaju takvi krojevi pa se fotografirala u Asosovoj plavoj haljini, čija cijena iznosi svega 65,99 eura (495,60 kn).

Sama Nina kazala je jednom prilikom da nije imuna na skupe krpice, a posebno pati na dizajnerske cipele. U svojoj garderobi krije neke od najpoznatijih svjetskih brendova, a koje vješto kombinira već godinama.