PREDMET ŽUDNJE

Još uvijek ne jenjava pomama za njima: Ovo su i službeno najtraženije tenisice u 2019.

19.11.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Objavljena je nova top ljestvica Lysta, najpopularnije modne tražilice na svijetu za prvu polovicu ove godine i popis nije nimalo iznenađujući

Obzirom na aktualne modne trendove stoga ne čudi kako se na prvo mjesto top ljestvice najpoželjnijih ženskih komada za prvu polovicu 2019. našle i trendi bijele tenisice prepoznatljivog dizajna s potpisom poznate britanske modne kuće Alexander McQueen.

  • +8
Najpoželjnije bijele tenisice Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tenisice s povišenim potplatom posljednjih sezona nametnule su se kao must-have model, a koliko je njihova popularnost uistinu velika dovoljno govore i najnoviji podaci modne tražilice Lyst.

PREDMET ŽUDNJE

Sad je i službeno: Ove su tenisice uvjerljivo najpoželjniji modni komad u ovoj godini

Pogledaj galeriju

Već neko vrijeme ove su tenisice na vrhu najpoželjenijih komada za kojima luduju poznate ljepotice koje ih rado uključuju u dnevne kombinacije.

Ove su tenisice koje se pretražuju svake dvije minute, a mnoge slavne zaljubljenice u modu nisu odoljele ovom prestižnom modelu za kojim još uvijek vlada velika potražnja te su postala statusni simbol.

Iako nisu baš za svakoga jer im je cijena oko 3000 kuna, nisu im odoljele brojne poznate dame iz svijeta Hollywooda poput Katie Holmes, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow i dr.

Dakako nisu im odoljele ni poznate Hrvatice kao što su Maja Šuput, Iva Šarić, bivši Dinamovac Luis Ibanez, nogometaš Duje Ćaleta Car i njegova djevojka Adriana Đurđević i mnogi drugi...