NEMA MANE

Kada ovako izgleda, nije ni čudo da je osvojila Clooneyja

13.06.2014 u 06:46

Bionic
Reading

Lijepa zaručnica Georgea Clooneyja, Amal Alamuddin, ostavlja bez daha gdje god se pojavi, a kada je stigla u London u vatrenoj crvenoj haljini, nitko nije mogao ostati ravnodušan

Planovi za vjenčanje Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin u punom su jeku, a par bi trebao izreći sudbonosno 'da' u rujnu ove godine u Veneciji. No unatoč brojnim obavezama oko organizacije vjenčanja, Amal je odvojila vremena te stigla na summit o okončanju seksualnog nasilja u Londonu.

Odjevena u crvenu haljinu koja je sjajno isticala njezinu besprijekornu figuru, Amal je izgledala doista besprijekorno. Lijepa tamnokosa odvjetnica nabacila je poslovni look s umjerenom dozom seksipila – haljina na preklop sezala joj je točno do koljena, struk je bio lagano naglašen, a zavodnička crvena boja dala je potrebnu dozu seksipila. Kombinaciju je podigla sandalama cvjetnoga uzorka te velikom smeđom torbom. Teško joj je pronaći manu, a nakon ovakvog stajlinga jasno nam je zašto je vječiti neženja George odlučio upravo Amal izreći sudbonosno 'da'.