UVIJEK BLISTA

Kako to izgleda kada se Iva Balaban skocka za ležeran izlazak?

16.12.2012 u 11:17

Bionic
Reading

Naglo zatopljenje i topljenje snijega prizvalo je brojne poznate face na šetnju popularnom zagrebačkom špicom

Ovoga vikenda zagrebačka špica vrvjela je poznatim osobama iz javnog života. Uživajući u nešto višim temperaturama, naši celebovi slobodno vrijeme su iskoristili za druženje, ugodne razgovore, ali i za obavljanje stvari koje nisu stigli preko tjedna.

Dio naših celebova okupio se u zagrebačkom kafiću Maraschino u kojem je održano predstavljanje teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors. Ondje su se družili supružnici Ivanišević, Iva Majoli te Zoran Vakula i Martina Vrbos, koja je i nastupala. Lijepa Tanja u casual izdanju rijetko kome nije zapela za oko odjevena u šarenu vesticu i trendi kapicu.

Špicu nije zaobišla ni Leona Paraminski odjevena u dugu crnu bundu, sa šeširićem i trendi torbicom prebačenom preko ramena. Špicom se prošetala i Bojana Gregorić zimi se suprotstavljajući debelom zimskom jaknom i toplim šalom, a bila je tu i Nevena Rendeli u casual vikend-izdanju.

Poglede je privlačila i lijepa supruga Boška Balabana, Iva, koja inače slovi za jednu od najbolje odjevnih Hrvatica, pa nije podbacila ni ovaj put. Tko god je pogledao Ivu, morao je priznati da i u ležernom izdanju izgleda neodoljivo.