UKRALA POZORNOST

Kakva elegancija: Kate Middleton sve je zadivila crno-bijelim izdanjem na premijeri novog 'Top Guna'

20.05.2022 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon svečane premijere u Cannesu, nastavak ‘Top Guna’ stigao je i do britanske prijestolnice, a filmskoj ekipi na crvenom tepihu tim se povodom pridružio kraljevski par, Kate Middleton i princ William

Blistanje na svečanim filmskim premijerama za vojvotkinju od Cambridgea nije nikakva nepoznanica. Nakon nezaboravnog, zlatnog izdanja na premijeri posljednjeg filma o Jamesu Bondu, britanska miljenica servirala je najnovije red carpet izdanje u sklopu premijere novog nastavka ‘Top Guna’.

Tim povodom odlučila je igrati na kartu elegancije ukravši pozornost u crno-bijeloj haljini s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta.

  • +4
Kate Middleton na londonskoj premijeri filma 'Top Gun: Maverick' Izvor: Profimedia / Autor: Dan Kitwood/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pripijenog kroja, spomenuta kreacija prvenstveno se isticala dizajnom ovratnika. Bijela tkanina na dekolteu predstavljena je u formi padajućih naramenica, a kako bi najveća pozornost bila upravo na haljini pobrinula se odabirom suptilnih dodataka.

Dijamantne, viseće naušnice u obliku zvijezda s potpisom britanskog dizajnera Robinsona Pelhama pokazale su se punim pogotkom, dok se po pitanju torbice odlučila za crni clutch model s potpisom svog omiljenog brenda, Alexander McQueen.

Pri kretanju na crvenom tepihu, Kate je otkrila da ispod elegantne haljine Rolanda Moureta nosi crne salonke modne kuće Prada, a promjeni u znaku ravne kose s razdjeljkom po sredini i dalje iskazuje vjernost.