PRINCEZIN FAVORIT

Kate Middleton ne krije opsesiju ovom torbicom koju posjeduje u čak 11 boja

02.03.2023 u 14:05

  • +2

Kate Middleton s clutch torbicom brenda Emmy London

Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kad su modni dodaci u pitanju, Kate Middleton zna što voli. Jednostavni model torbice clutch od brušene kože jedan je od omiljenijih dodataka za princezu od Walesa, a posjeduje ga u nevjerojatnih 11 boja

Imena Natasha, torbica clutch s potpisom brenda Emmy London u kolekciji Kate Middleton nalazi se od 2016. godine, a po cijeni od četristotinjak eura posjeduje ju u nevjerojatnih 11 boja - od klasične crne do Barbie ružičaste.

Bilo da se radi o božićnoj crkvenoj službi, putovanju na Bahame ili otkrivanju kraljevskog portreta, ova torba pokazala se omiljenim modelom za britansku miljenicu. Tijekom godina s njom je začinila više od 15 stajlinga na kraljevskim angažmanima.

Izrađena od visokokvalitetne antilop koža, svaka torbica s potpisom brenda Emmy London ručno je izrađena u Portugalu i uključuje neutralnu podstavu od antilopa boje kamenica.

Osnivačica brenda, Emmy Scarterfield, smatra da je jednostavnost ove torbice, koju njezin brend nudi od 2011. godine, ono što je čini tako lakom za nošenje i uglađenim dodatkom stajlinzima.

Zanimljivo je da ova omiljena torbica Kate Middleton uključuje odvojivi remen s lancem, no princeza od Walesa do sada ga nikada nije koristila ni na jednoj od svojih Natasha torbi, koju redovito nosi u ruci.

Iako ju posjeduje u širokom rasponu boja, zelenoj verziji torbice Natasha iskazala je najveću naklonost, noseći ju četiri puta od 2019. godine.

Njezin prvi model torbe Natasha s potpisom brenda Emmy London bila je siva verzija koju je premijerno nosila na svečanosti povodom Dana Commonwealtha 2016., u paru s kaputom brenda Erdem.