BRITANSKA IKONA STILA

Kate Moss u rijetkom intervjuu otkrila bez kojih cipela ne može živjeti, ali i dala ultimativni modni savjet

23.06.2020 u 15:46

Bionic
Reading

Britanska ikona stila i jedan od najpoznatijih supermodela današnjice Kate Moss u svoju bogatu karijeru nedavno je upisala i angažman u novoj modnoj kampanji brenda Jimmy Choo, a iako posljednjih godina rijetko daje intervjue, u ekskluzivnom razgovoru za pariški Vogue otkrila je tko su za nju modne ikone, kako glasi njezin ultimativni modni savjet i bez kojih cipela ne može živjeti

Njezin način odijevanja, život rock zvijezde dvjesto na sat, diskrecija, uzorna karijera, ponekad djetinjasta privlačnost, a ponekad ona fatalne žene s dobrim razlogom učinili su ju jednom od najvećih pop ikona današnjice. Njezin prepoznatljivi stil odijevanja, nonšalantni adolescentski šam, dodir nevinosti i ležerni stav Kate Moss učinilu su legendarnom figurom u modnoj industriji, a poput nekolicine kolegica iz ere supermodela 90-ih, danas 46- godišnja britanska manekenka i dalje neumorno snima modne kampanje, a najnovija snimljena za brend Jimmy Choo bila je povod njezina rijetkog intervjua kojeg je dala pariškom izdanju modne biblije Vogue.

  • +5
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kratka i koncizna u odgovorima na postavljena pitanja novinara, Kate Moss otkrila je da svoj modni stil smatra eklektičnim, te da modernost u 2020. godini za nju predstavlja samopouzdanje dok je glamur pitanje otvorenosti uma.

Na pitanje kako bi glasio njezin ultimativni savjet iz modnog stila, Moss je odgovorila kako nikada ne slijedi pravila kada je riječ o odijevanju, no redovito zamišlja kako bi voljela izgledati kao lik koji odlazi na određeno događanje i što bi on na njemu volio nositi, a isto predlaže svima.

Originalnost je nešto što po riječima Kate Moss čini veliku razliku u životu i modi, a na pitanje tko su za nju modne ikone navela je njemačko-talijansku glumicu i muzu benda Rolling Stones, Anitu Pallenberg i Susie Cave, suprugu australskog glazbenika Nicka Cavea i vlasnicu popularnog modnoga brenda The Vampire's Wife. Kako priznaje, riječ je o glamuroznim ženama koje je najviše inspiriraju.

  • +4
Susie Cave Izvor: Profimedia / Autor: Katie Jones/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao zaštitno lice nove linije obuće s potpisom brenda Jimmy Choo, slavna Kate Moss u ekskluzivnom intervjuu za francuski Vogue progovorila je i o njoj otkrivši kako za nju ultimativni model obuće predstavljaju visoke sandale s tankim remenčićima koje su, kako sama kaže, njezine cipele iz snova koje bi najradije nosila svakodnevno.