BLAGO NJOJ

Kim Kardashian zaista ima zanimljive brige

19.12.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno kako će od sredine siječnja Instagram informacije i fotografije korisnika dijeliti s Facebookom, a zarađivati prodajom korisničkih fotografija oglašivačima – bez znanja korisnika, nekima se ta vijest nije baš svidjela

Među milijunima korisnika zabrinuta se našla i Kim Kardashian koja je izjavila kako to nije pošteno. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Khloe Kardashian i Lauren Conrad samo su neki koji planiraju zatvoriti račune ukoliko ne dođe do promjene.

'Instagram će biti potpuno uništen. Stvarno sam voljela Instagram', kaže Kim na Twitteru, a Khloe dodaje: 'Pročitala sam novu politiku Instagrama, to je tako tužno... gasim ga nakon 16. siječnja.'

Slavne face gotovo svakodnevno objavljuju svoje fotografije na društvenim mrežama, bilo da odlaze frizeru, na večeru, tulum ili imaju novu odjevnu kombinaciju.

Iako se šuška da je došlo do obrata u cijeloj priči oko Instagrama i politike oko prava nad slikama, vjerojatno možemo kolektivno odahnuti jer ćemo Kim i dalje gledati u seksi retro izdanjima.