ZA 2 MILIJUNA DOLARA

Koga tuži Katy Perry?

16.04.2013 u 07:29

Bionic
Reading

Katy Perry uplela se u milijunsku tužbu s markom za njegu kose ghd koja želi prekinuti suradnju s njom. Iako je dvije godine bila zaštitno lice marke, kompanija obrazlaže svoju odluku tvrdnjom da Katy više nije popularna u Europi

Stranica TMZ piše da je kompanija Jemella Group, koja proizvodi ghd, zatražila od suda da blokira potraživanje slavne pjevačice koja tvrdi da joj brend duguje dva milijuna dolara.

Katy Perry je proteklih godina zaradila 4,5 milijuna dolara kao ambasadorica marke, ali kompanija sada želi prekinuti ugovor. Katy pak tvrdi da joj kompanija na temelju usmenog dogovora duguje dva milijuna dolara.

Istodobno, odvjetnici kompanije Jemella Group poriču da su imali usmeni dogovor s Katy te tvrde da žele prekinuti suradnju s njom zato što više nije popularna u Europi.

Katy je postala lice brenda 2011. godine i tada je tvrdila da je uzbuđena zbog suradnje s markom ghd te najavljivala da će te proizvode za njegu kose koristiti na svojoj turneji California Dreams, piše Mail Online.