kraljica maxima

Kraljevske dragulje zamijenila ogrlicom od kikirikija pa sve začinila sakoom iz Zare

05.09.2024 u 09:09

Bionic
Reading

Dizajnerica nakita otkrila je da je za ovu efektnu ogrlicu korišten pravi kikiriki, a kraljica Maxima znala je kako je istaknuti

Nizozemska kraljica Maxima poznata je po tome da stajlinge voli začiniti efektnim detaljima, pri čemu najviše obožava iznenaditi raskošnim nakitom. No, umjesto da posegne za nekim od luksuznih komada iz kraljevske draguljarnice, ovoga puta birala je unikatnu ogrlicu od - kikirija.

Lijepa kraljica ovaj efektan komad nakita nosila je u Rotterdamu na sportskoj manifestaciji za djecu, a riječ je o djelu danas pokojne Pauline Wiertz. Dizajnerica nakita svojedobno je otkrila da joj je ideja došla dok je nizala kikiriki na žicu za ptice.

  • +4
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ogrlica od kikirikija kraljice Maxime

'Kako bih je pretvorila u nakit, lijevala sam pravi kikiriki u gips. Zatim sam izlila porculan u kalupe, što je rezultiralo porculanskim kikirikijem. Nakon procesa sušenja, sve sam ručno retuširala, glazirala i kuhala. Zatim su djelomično obojeni zlatnim sjajem i žareni nakon ukrašavanja', rekla je u razgovoru s Josine Droogendijk, autoricom knjige posvećene kraljičinoj garderobi.

Kako bi ovaj efektan komad dodatno naglasila, kraljica Maxima uskladila ga je s masivnim zlatnim naušnicama te jednostavnim outfitom sastavljenim od basic komada.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nizozemska kraljevska obitelj obožava komade iz Zare

Običan bijeli top uparila je s bijelim sakoom iz Zare bez rukava i laskavim trapericama širokih nogavica te plavom torbicom i peep toe cipelama od brušene kože.

Chic kraljica i inače obožava nositi komade iz popularne high street modne trgovine, a za pojavljivanja na Olimpijskim igrama u Parizu u njima smo viđali i njene kćeri. Naime, princeza Amalia na obiteljskoj fotografiji osvanula je u modro plavom sakou koji je nosila u spoju s Autryjevim tenisicama, Sezaneovom torbom zmijskog uzorka te popularnim trapericama širokog kroja.

  • +2
Nizozemska kraljica Maxima, princeza Amalia, princeza Alexia i kralj Willem-Alexander Izvor: Profimedia / Autor: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia