uvijek elegantna

Kraljica Letizia zablistala u hit hlačama od koji se chic Francuskinje ne odvajaju

28.02.2024 u 11:19

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Rober Solsona / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Krojene hlače prugicama vizualno izdužuju noge i čine iznimno laskavu siluetu pa nimalo ne čudi što su godinama jedan od najpoželjnijih modela

Elegantne ravne hlače od odijela uvijek su idealan odabira za formalne prigode, a španjolska kraljica Letizia dobro zna da odabirom modela s prugicama nosi stil koji je garancija chic izgleda.

Bivša novinarka je sa suprugom kraljem Felipeom VI posjetila Valenciju kako pružila sućut obiteljima stradalih u požaru u kojem je do temelja izgorjela zgrada od 14 katova. U nesreći je smrtno stradalo deset osoba, a 450 stanara ostalo je bez doma.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Za ovu emotivni prigodu birala je prigodnu all black kombinaciju s potpisom Huga Bossa, koju je učinila sofisticiranijom odabirom sakoa i hlača s tankim prugicama kojima iz dana u dan raste popularnost.

Sve je začinila remenom oko struka koji je naglasio njenu vitku figuru, a ovaj decentan stajling zaokružila je udobnim mokasinkama na petu brenda Massimo Dutti, jednim od svojih najomiljenijih komada.

Kosu je nosila raspuštenu, ponosno ističući sjede pramenove koje je još prije nekoliko tjedana odlučila prestati skrivati i tako se priključila nizu slavnih ljepotica poput Andie MacDowell, Naomi Watts i Sarah Jessice Parker.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/THORTON / SIPA PRESS / R. DEL CAMPO / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA