ZA COOL STAJLINGE

Lako se kombiniraju: Ovaj model traperica uskoro će preplaviti gradske ulice

29.08.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Traperice su osnova svake garderobe, pa ako ste u potrazi za najlaskavijim modelom u kojem ćete ponosno prošetati ove jeseni, pripazite na ovaj

Jesen samo što nije tu, a fashionistice uvijek vole biti korak naprijed kad se radi o najnovijim trendovima te se na vrijeme opskrbiti vrućim komadima za nadolazeću sezonu.

Nakon baggy modela ili onih s ravnim nogavicama, još se jedna denim varijanta nametnula kao must have ove sezone, a prigrlile su je i poznate zaljubljenice u modu poput Jessice Albe.

Riječ je o tzv. barrel jeansu, odnosno trapericama 'bačvastih' nogavica, jednom od najvrućih jesenskih trendova oko kojeg već sad vlada veliki hype.

Premda svi ove godine najavljuju revival skinny jeansa, širi i komotniji modeli neće nestati sa scene.

  • +3
Jessici Albi odlično pristaju tzv. barrel traperice Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Traperice širokih nogavica iz godine u godinu iznenađuju novim detaljima pa će tako ove jeseni postati aktualan kroj hlača koji karakterizira kontura u obliku slova O. Budući da podsjećaju na bačvu, ova varijanta širokih nogavica naziva se još barrel leg jeans.

Ovakvi su modeli obično uski u struku i otraga, šire se prema bedrima i ponovno sužavaju u gležnjevima. Ono što na prvu može zvučati nimalo laskavo, u stvarnosti jako dobro funkcionira - čak i više od toga.

Naglašeni su struk i gležnjevi (najuži dijelovi tijela) koji stvaraju prekrasnu siluetu.

Kako ih nositi?

Osim što su jako cool, ovakvi su modeli iznimno udobni za nošenje, a ovisno o kombiniranju, možete ih nositi na bezbroj načina, pa čak i za poslovne prigode, baš kako je to pokazala neokrunjena kraljica ulične mode i osnivačica The Honor Company.

Kako biste još više istaknuli najuže dijelove tijela, naprimjer, nosite stilettice i crop top - idealni su uz ovakve traperice jer dopuštaju koži da zablista. Uska dolčevita koju utaknete u pojas također je dobar izbor; baš poput gležnjača, zahvaljujući kojima uski rub nestaje u obući.

Sve u svemu, ovo je trend traperica koji je jako svestran unatoč svojoj posebnoj silueti pa ako ste u potrazi za osvježenjem garderobe, evo sjajnog rješenja.