ZVIJEZDA 'THE BEARA'

Društvene mreže opet gore: Jeremy Allen White izazvao pomutnju u novoj kampanji

28.08.2024 u 11:36

Bionic
Reading

Jeremy Allen White kojeg gledamo kao sjajnog Carmena Berzatta u nagrađivanoj seriji 'The Bear', ponovno je glavna zvijezda nove kampanje Calvina Kleina

Nakon što je Internet 'proključao' u siječnju kad se markantni glumac pojavio u donjem rublju u reklami za modnu kuću Calvin Klein, miljenik ženskog dijela publike, ponovno je izazvao pomutnju novim fotografijama.

I ovu kampanju potpisuje Mert Alas koji je odradio fantastičan posao sa zgodnim Jeremyjem u glavnoj ulozi i to na bazenu u njegovom New Yorku.

Plavooki Amerikanac spremno je pozirao u jeansu i donjem rublju Calvina Kleina istaknuvši isklesano tijelo, a video koji je objavljen pregledava se nevjerojatnom brzinom.

Što se tiče kultne serije, kako je već najavljeno, četvrta sezona očekuje se 2025. godine.

Inače, kako se pisalo, Jeremy Allen White ima novi veliki projekt ove jeseni - biografski film o Bruceu Springsteenu, u kojem će glumiti neponovljivog The Bossa.

Film će tematizirati Springsteenov put do uspjeha i statusa vrhunskog tekstopisca i skladatelja, ali i njegovu borbu s depresijom i odrastanje s ocem koji je također patio od depresije. Dosta te tame ulio je u svoj album iz 1982. 'Nebraska', koji mnogi nazivaju njegovim najsirovijim i najboljim ostvarenjem u karijeri. Pjesme za njega napisao je ne namjeravajući ih objaviti zajedno, a snimio ih je jednostavnim rekorderom sam u spavaćoj sobi u kući u New Jerseyju, nekoliko godina prije nego što je objavio 'Born in the USA'.