Svi oni koji nisu znali što bi za subotnji ručak, mogli su navratiti u dvorište kazališta Kerempuh gdje je natjecatelj prve sezone kulinarskog showa 'Masterchef' Matija Nikolić pripremao zdrava brza jela u woku, poznata kao 'wok to go'
Brza jela u woku mnogi smatraju zdravom brzom hranom, a vještom Matiji asistirala je Lana Klingor
'Većina namirnica od povrća, klica itd. koje koristim u woku prirodnog su uzgoja i uzgajaju se na farmi mojih roditelja 'Mikin krč'. Isto tako proizvodimo i vlastite domaće noodle na bazi domaćeg brašna i jaja iz eko uzgoja. U ponudi imamo pet vrsta woka, od vegetarijanskog u čijoj pripremi koristimo zasebno posuđe i pribor, pa do woka s ramstekom, tigrastim škampima. Svi wokovi su tostirani sa svježim povrćem i raznim umacima. U našoj ponudi pronaći ćete i prirodni sok koji sami proizvodimo, a predivna je kombinacija bazge, koprive i đumbira', opisao je Matija istinski zdrave obroke koje priprema, a koje su kušali i glumci Amar Bukvić i Hrvoje Kečkeš te član žirija Masterchefa Radovan Marčić