MODNA INVESTICIJA

Lekcija iz stila: Meghan Markle ne izlazi iz ovog bezvremenskog komada koji bi svatko trebao imati u ormaru

31.10.2018 u 06:27

Bionic
Reading

Lijepa vojvotkinja Meghan Markle modni je svijet osvojila neodoljivom kombinacijom ležernog kalifornijskog stila i klasičnih komada koji imaju neprolaznu vrijednost, poput bijele košulje

Modni znalci dobro znaju kako je uz malu crnu haljinu, savršene traperice koje nam stoje kao salivene ili dobar baloner upravo bijela košulja sjajna modna investicija u koju vrijedi uložiti kunu više.

Slavna dizajnerica Carolina Herrera smatra bijele košulje neizbježnom modnom investicijom koja ima bezvremenski karakter te se sjajno uklapa u svaki stil.

Za svoje prvo službeno pojavljivanje u društvu princa Harryja na Invictus Games tada tek američka glumica Meghan Markle odabrala je The Husband Shirt, bijelu košulju koju je dizajnirala njezina prijateljica, modna dizajnerica Misha Nonoo. Uz tu košulju odjenula je izderane traperice, a sve to samo dva mjeseca prije službenih zaruka.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je bijela košulja itekako moćan odjevni komad, potvrđuje i Carolina Herrera, a ne prestaje ih stvarati od svoje premijerne kolekcije iz 1981. godine.

'Obožavam bijele košulje jer mi daju osjećaj sigurnosti. Možete ih nositi uz bilo što. Svatko se svojim načinom na koji nosi bijelu košulju može razlikovati od drugih. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', otkrila je svojedobno proslavljena dizajnerica za magazin Vogue.

  • +29
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prelijepa vojvotkinja od Sussexa, nova modna ikona, tako se drži poznatog modnog pravila kako za bezvremenske komade ne treba štedjeti novca, a jedan od njezinih omiljenih odjevnih predmeta zasigurno su bijele košulje.

Šarmantna Amerikanka je najbolji dokaz toga da bijela košulja može imati bezbroj lica te izgledati ženstveno i nimalo dosadno.

Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Jenny Zarins/Press Association/PIXSELL

Meghan Markle, koja je udajom za princa Harryja postala članica kraljevske obitelji, rado nosi ovaj klasični odjevni komad i vješto ga uklapa u svoje fantastične stajlinge kojima je očarala fashionistice diljem svijeta.

Za bijelu košulju lijepa se vojvotkinja odlučila i prilikom aktualne turneje po Australiji, kad je odabrala jednostavnu bijelu košulju ravnog kroja (480 kuna) s potpisom dizajnera Maisona Kitsunéa, koja je sakrila trbuščić. Meghan ju je uskladila s crnim trapericama skinny kroja (1280 kuna) australskog brenda Outland, iza kojeg stoje Isabel Outland i Natalie Marie, te crnim gležnjačama na malu blok petu (2040 kuna) brenda J.Crew.