sa stilom

Leonarda Boban izgleda fantastično: U hit komadima i s novom frizurom

11.10.2024 u 12:44

Bionic
Reading

U društvu brojnih modnih znalaca proslavljeno je otvorenje nove Weekend Max Mara trgovine, ali predstavljena je i nova kolekcija. Tu modnu poslasticu nije propustila ni Leonarda Boban koja je još jednom pokazala modne komade koje će mnogi poželjeti u ormaru

Weekend Max Mara, brend koji je već dulje od četiri desetljeća sinonim za bezvremensku eleganciju proslavio je otvorenje nove trgovine u centru Zagreba, a tom prigodom predstavljena je i nova Signature kolekcija Weekend Max Mara za jesen/zimu 2024/2025, osmišljena u suradnji s američkom glumicom Lucy Hale.

Zapadnjački stil i urbana elegancija

Kolekcija koja prenosi nekonvencionalni duh putovanja u divljinu savršeno se slaže s ležernim kodovima Weekend Max Mare, a raspoloženje kolekcije predstavlja skladan balans zapadnjačkog stila i urbane elegancije ne žrtvujući pritom udobnost i zaštitu koja se očekuje od zimskih odjevnih predmeta.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Ovaj modni događaj okupio je i poznata lica, posebnu pažnju privukla je dizajnerica Leonarda Boban, supruga legendarnog Vatrenog Zvonimira Bobana. Uvijek dotjerana i chic odjevena Zagrepčanka pokazala je stilski vrlo zanimljivu kombinaciju koja je uključivala neke od najpoželjnijih komada jeseni.

Jesenska kombinacija Leonarde Boban

  • +29
Otvorenje nove Weekend Max Mara trgovine Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Odlučivši se za zagasite nijanse smeđe i narančaste dizajnerica je laskave hlače širokih nogavica u vječno chic kariranom uzorku spojila s pletenim kaputom. Naime, pletivo je i ove godine, baš kao i svake hladne sezone, itekako aktualno, a Leonarda je pronašla estetski vrlo zanimljiv način kako ga uklopiti u svakodnevno odijevanje. Oversized kaput midi duljine od krupnog pletiva s istaknutim ovratnikom neodoljivo je podsjećala na kapute sa šalom koji su modnu scenu osvojili prošle godine, a ove godine se vraćaju u obliku pelerine ovratnika.

Dojmljivu kombinaciju Leonarda je upotpunila jednako dojmljivim detaljima – dimenzioniranim prstenom, upečatljivim naušnicama, a dašak boje dodala je izborom šumski zelene torbice.

Nova frizura

A uz tako dobar stajling odlično se slagala i njezina nova frizura. Naime, kratka kosa odavno je njezin zaštitni znak, a Leonarda ju je odlučila nedavno dodatno skratiti. Svoje povjerenje stavila je u ruke iskusnih frizera poznatog zagrebačkog salona i pokazala novi, osvježen izgled.

Ljubavi su dali novu šansu

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir Boban početkom ove godine su se pomirili i nakon tri godine prekida svojoj ljubavi dali drugu šansu. Od tada par ne krije svoju sreću, a Leonarda izgleda blistavije no ikada. Dizajnerica i bivši nogometaš proveli su 28 godina u braku. Upoznali su se 1989. godine, a vezu su ozakonili brakom 1993. u Milanu. Zbog velike ljubavi, Leonarda je odlučila ostaviti manekensku karijeru i posvetiti se obitelji. Prvo dijete, Mariju, supružnici Boban su posvojili krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.