MODNI POGODAK

Lijepa kraljica u šik haljini izgleda poput filmske zvijezde

12.10.2016 u 13:21

  • +4

Haljina kraljice Maxime

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima nakratko se vratila u rodnu Argentinu, a to je učinila u velikom stilu jer je plijenila pažnju u skupocjenoj haljini upečatljiva uzorka

Uvijek dotjerana kraljica Maxima ni ovaj put nije propustila priliku zasjati u jednoj od lijepih kreacija pa je za službeni posjet Buenos Airesu odjenula haljinu iz proljetno ljetne kolekcije kuće visoke mode Givenchy

Haljina od gotovo 24.000 kuna ima zelenu podlogu i uzorak leoparda zbog čega je vrlo upečatljiva, a vitka nizozemska kraljica u njoj se kretala puna samopouzdanja, kao da je stvorena za nju. Poznata po odvažnim modnim izdanjima, kao što je nedavno odjenula mini haljinu iz Zare, haljinu je obogatila tamnozelenom Chanelovom torbicom i crnim štiklama otvorenih prstiju Givenchy kreaciju stavila u prvi plan.

Četrdesetpetogodišnja kraljica decentan stajling upotpunila je nakitom, a plijenila je pozornost ne samo svojim aristokratskim držanjem već i zaraznim osmijehom.

Također, Vanity Fair svrstao ju je na listu najbolje odjevenih žena na svijetu i ove godine. U društvu najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora Maxima se našla zahvaljujući glamuroznu i odmjerenu stilu odijevanja prepunom dobrih kombinacija boja i odličnih krojeva. Upravo je i ova Givenchyjeva haljina dokaz za to da lijepa kraljica planira ostati na toj prestižnoj listi.