vjerna podrška

Lijepa supruga Marina Čilića ukrala je svu pažnju u trapericama stvorenim za oblikovanje figure

12.10.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Zaklada Marin Čilić organizirala je teniski turnir, a velika podrška našem proslavljenom tenisaču i ovog puta je bila njegova supruga Kristina

Iako je poprilično je samozatajna i voli se držati podalje od očiju javnosti, supruga najboljeg hrvatskog tenisača, Kristina Čilić nikada ne propušta biti Marinova velika podrška i stajati uz njega u važnim trenucima.

Uvijek vjerna podrška suprugu

Tako je bilo i ovog puta na zagrebačkoj Šalati gdje je Zaklada Marin Čilić organizirala je teniski turnir i Kids day. Lijepa Kristina, porijeklom iz Dubrovnika, dolazak, naravno nije propustila, a fotografi su je 'ulovili' u ležernom izdanju.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ležerno izdanje

Odjevena vrlo casual Kristina je na teniski teren stigla u trapericama i crnoj majici čiji je rub zatakla u hlače. Iako je riječ o vrlo basic kombinaciji, diplomirana psihologinja i politologinja i ovom je stajlingu dala svoj prepoznatljiv stilski pečat. Tako je izbor traperica pao na dvobojan model dvostrukog kopčanja koji je idealan za oblikovanje figure, a kao detalji našao se niz ogrlica i narukvica.

Dugu, tamnu kosu Kristina je raspustila i nabacila tamne sunčane naočale.

Zaklada Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, Marin i Kristina zajedno su više od deset godina, a upoznali su se 2008. godine na Davis Cup susretu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su se vjenčali. A danas su roditelji dvojci dječaka.