MARY OD DANSKE

Lijepu kraljicu osvojio je legendarni model tenisica koji nikad ne izlazi iz mode

08.10.2024 u 12:02

  • +6

Kraljica Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Ida Marie Odgaard / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Danska kraljica Mary, baš kao i Kate Middleton, s kojom je često uspoređuju, u neformalnim prigodama nosi ležerne kombinacije koje joj odlično pristaju

Kraljica Mary na svom je putovanju u Brazil - u kojem je između ostalog posjetila amazonsku prašumu i njezine riječne sustave, savanu Cerrado, poznatu po zanimljivom ekosustavu, te Manaus i Brasiliju - oduševila je i pomno osmišljenim stajlinzima.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Članica danske kraljevske obitelji i supruga kralja Frederika, koji je početkom godine naslijedio majku na prijestolju te skandinavske zemlje, pokazala je da joj jako dobro stoje i ležernije kombinacije.

KULTNO IZDANJE

Inspiraciju pronašla u 'Zgodnoj ženi': Lijepa kraljica zablistala poput Julije Roberts

Pogledaj galeriju

52-godišnja brineta bila je magnet za poglede u jednostavnom, ali jako efektnom stajlingu.

Bijelu košulju podvrnutih rukava spojila je s trendi suknjom A-kroja u elegantnoj boji pijeska i kožnim remenom, a look je zaokružila legendarnim Adidasovim modelom koji nikad neće izaći iz mode - tenisicama Stan Smith.

Bezvremenski dizajn

Kultni model retro dizajna, usprkos brojnim popularnim modelima, i dalje je jedan od najtraženijih, a bezvremenski izgled i svestranost itekako ga čine poželjnim jer ide uz apsolutno sve što imate u ormaru.

Inače, tenisice Stan Smith nastale su davne 1965. godine, no prvi modeli nosili su ime francuskog tenisača Roberta Hailleta. Smith, kultni tenisač koji je osvojio US Open 1971. i Wimbledon 1972. godine, postao je njihovo zaštitno lice upravo nakon osvajanja najslavnijeg američkog teniskog turnira, a od 1976. do danas nose i njegovo ime.

Decentan make up i mladenačka frizura upotpunili su ovo sjajno izdanje omiljene kraljice, inače rođene Australke.