SEKSI I KAD SE NE TRUDI

Ljepotica raskošnih oblina nova je ljubimica modnog svijeta

23.08.2015 u 08:20

  • +8

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zanosna Emily Ratajkowski privukla je pozornost javnosti nakon što se razgolićena pojavila u spotu 'Blurred Lines' Robina Thickea. No brineta raskošnih oblina svoj super seksi imidž polako je zatomila i posvetila se građenju holivudske karijere, ali i zavidnog modnog stila

Zgodna glumica u usponu suvereno vlada crvenim tepisima, a i kad nije tip-top sređena, Emily izgleda senzacionalno dobro, čak i u najobičnijim trapericama i majici. Da je riječ o novoj miljenici modnog svijeta, dovoljno govori to što o njoj pišu svi vodeći mediji, od New York Timesa do Harpers' Bazaara.

Trenutačno je zaposlena promocijom filma 'We Are Your Friends', u kojem ima glavnu ulogu, a na crvenim tepisima zadnjih tjedana oduševljava svojim modnim kombinacijama. Da je zanosna brineta trenutačno jedno od najvrućih novih holivudskih lica, pokazuje i to što krasi jesensku kampanju Marca Jacobsa, a u rujanskom izdanju modnog magazina Harpers' Bazaar bila je zvijezda modnog editorijala i gošća urednica.

Ova 24-godišnja ljepotica dokazala je da je više od lijepog lica i tijela koje mami uzdahe u spotu 'Blurred Lines'. Prvu ulogu ostvarila je u hvaljenom filmuredatelja Davida Finchera 'Nestala', u kojem je glumila ljubavnicu Bena Afflecka, a ovoga ljeta manju ulogu imala je i u filmu'Svita'.

No usporedo s usponom glumačke karijere Emily je dokazala da ozbiljno radi i na svom stilu, a njezine street style kombinacije, kao i one s crvenog tepiha, hvale čak i na stranicama Voguea
Pohvalno je svakako to što Emily ne pribjegava često isticanju raskošnih atributa, iako je stekla slavu kao seks-simbol, a njezine svakodnevne kombinacije u skladu su s njezinim godinama, mladenačke, nepretenciozne, jako cool i casual, što je pravo osvježenje. Emily tako obožava kreacije modnih kuća Céline, Alexander Wang, Givenchy i Dolce & Gabbana, no kad je svakodnevni look u pitanju udobnost joj je najvažnija.

'Lijepo je izgledati seksi, ali mi je isto tako bitna udobnost. Volim vidjeti muške komade odjeće na sebi i njima se često poigravam', otkriva Emily.

Isto tako, ne krije da je prilično jednostavna cura i kad su moda i šminka u pitanju: 'Imam izražajno lice pa mi je dovoljno nanijeti tek malo šminke i zaista ne bih htjela izgledati kao klaun.'

Za Harper's Bazaar otkrila je i da se ne voli dugo spremati kad izlazi iz kuće. 'Kad nabavim
nešto novo, nosim to stalno oko dva tjedna i onda zaboravim. Za godinu, dvije ponovo ubacim u rotaciju', kaže Emily.

Kad je odlazak na spavanje u pitanju, mlađahna ljepotica je još manje izbirljiva: 'Ne spavam u odjeći, već se gola uvučem među plahte i opuštam se gledajući 'Igru prijestolja'', otkriva glumica, a ne krije ni to da zaobilazi teretanu u širokom luku.

'Nemam osobnog trenera i ne idem baš u teretanu. Volim duge šetnje i planinarenje s prijateljicama. I to je to. Nisam baš opsjednuta vježbanjem i definitivno se ne uklapam u stereotipe u ovoj industriji.'