MOĆNO IZDANJE

Ljepotica u crvenom: Nikad glamuroznija Iva Jerković oduševila stajlingom

12.09.2024 u 15:27

  • +2

Iva Jerković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Dimnjaković

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih nijansi ove jeseni su različiti tonovi crvene, moćne boje koja dobro pristaje i plavušama i brinetama

Raskošna crvena haljina s korzetnim gornjim dijelom i velikim rasporkom, u kojoj se Iva Jerković prošetala na 81. Venecijanskom filmskom festivalu, gdje ju je renomirani talijanski brend Cotril predstavio kao novu ambasadoricu, pokazala se punim pogotkom za našu bivšu manekenku i vlasnicu studija La Rina.

Bajkovitu haljinu upotpunila je statement nakitom i kosom stiliziranom u zavodljive uvojke, a crvenim ružem u skladu s haljinom istaknula je usne.

Zahvaljujući Cotrilu, imala je čast biti dio glamura na crvenom tepihu poznatog festivala, a za njezino uređivanje korišteni su proizvodi iz bogate Cotrilove kolekcije za njegu i stiliziranje kose. 'S velikim uzbuđenjem prihvatili smo poziv na crveni tepih najstarijeg filmskog festivala na svijetu i jednog od najvažnijih kulturnih događaja na svijetu, uz bok Cannesu i Oscaru. Ove godine s posebnim ponosom predstavljamo našu ambasadoricu Ivu Jerković. Iva savršeno utjelovljuje Cotril ženu, samopouzdanu, elegantnu, uspješnu i u stalnom dodiru s najnovijim trendovima. Njezina dinamična osobnost i profinjeni stil čine je idealnim izborom', izjavio je Saša Žalić iz Salona Premium.

Premium kvaliteta i luksuz savršeno opisuju ovaj brend koji postoji već 53 godine, a njegova povijest vezana je uz Milano, grad glamura i mode.