STVARA SVOJE TRENDOVE

Ljupka Gojić Mikić s puno stila reciklira omiljene komade

13.03.2017 u 14:29

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Instagram / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki, koja se već godinama bavi dizajniranjem, svakodnevno objavljuje zanimljive modne kombinacije na svome profilu na Instagramu pa je usput otkrila da omiljene komade nosi više puta bez obzira na to koliko ih dugo ima

Poznata po jedinstvenu modnom stilu, Ljupka Gojić Mikić ima mnogobrojne obožavatelje jer je prava modna inspiracija. Kako nam je nedavno rekla u intervjuu za tportal, nikada se nije dotjerivala zbog drugih nego isključivo sebe pa ne čudi da unatoč bogatim odjevnim kolekcijama koje ima rado i reciklira kada joj se nešto posebno svidi.

Tako  je nedavno opet isfurala slatku mini haljinu tamnoplave boje s bijelim ovratnikom i stajling s crvenom mašnicom. Upravo je tu haljinu nosila prije godina dana u Zagrebu na premijeri filma 'Joy'. Tada je prelijepa Ljupka haljinu uparila s gustim najlonkama, tamnim cipelama i torbom Louis Vuitton.

Istu je haljinu prije nekoliko dana nosila u dalekoj Hiroshimi, u kojoj s kćerima i suprugom Mihaelom Mikićem živi dugi niz godina. Istu mini haljinu kombinirala je s hit cipelama i torbom, a oboje s potpisom slavnog brenda Gucci.

Roza cipele s resicama i njihovim prepoznatljivim logom inače nose naziv Marmont, ima ih u nekoliko sjajnih nijansi te s višom i nižom potpeticom, a Ljupka ih već neko vrijeme ima u svojem ormaru, baš kao i njihovu torbu Dionysus.

Ta je torba pak postala nezaobilazan statement komad među trendsetericama i ljubiteljicama mode. Također dolazi u više boja s izvezenim detaljima ili u platnu koji ima print loga i upečatljivu kopču s tigrovom glavom.