PREKO VARŠAVE

LOT-om iz Zagreba do brojnih svjetskih odredišta

11.01.2016 u 11:03

Bionic
Reading

LOT-ov prvi zrakoplov iz Varšave ka Zagrebu imao je svoj inauguracijski let 2. siječnja. Putnicima su služili šampanjac, a čula se i posebna inauguracijska najava. Sada putnici iz Hrvatske imaju veće udobnosti putovanja prema mnogim europskim destinacijama, kao i diljem svijeta, tranzitirajući preko modernog čvorišta u Varšavi. Oni su sada u mogućnosti ponovno posjetiti Varšavu, Europu i Sjevernu Ameriku putujući LOT-ovim zrakoplovima. LOT im nudi široku i zgodnu mrežu, izvrsnu uslugu i najkraći period za putovanje ka mnogim destinacijama u Europi

Veza između Varšave i glavnog grada Hrvatske sada se vratila u redovnu mrežu. Ponovno otvorena linija od Zagreba do Varšave daje putnicima pristup širokom rasponu letova za gotovo 60 destinacija iz LOT-ovog čvorišta, zračne luke Chopin, prema Chicagu, New Yorku, Torontu, Stockholmu, Kopenhagenu, Amsterdamu, Vilniusu ili Hamburgu. Već sada LOT nudi kompleksan niz proizvoda i veza putem udobnog, modernog HUB-a u Varšavi, u kojem najkraće vrijeme povezivanja s Europom iznosi 35 minuta.

No to nije sve: od sada LOT povezuje Zagreb s mnogim poljskim gradovima te omogućuje stajanje u Varšavi - najvećem gradu i ekonomskom, političkom i kulturnom središtu - ili letove za Gdanjsk, Krakow, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw ili Katowice te istraživanje više od tog lijepog poljskog folklora.

LOT leti u Zagreb modernim zrakoplovima Bombardier četiri puta tjedno. Polijetanje iz Varšave je u 13.50 ponedjeljkom, srijedom i petkom. Utorkom i subotom polasci iz Zagreba su na rasporedu u 16.50, a u 18.45 slijeće se u Varšavu. U ljetnoj sezoni, međutim, LOT će dnevno letjeti u Zagreb.

Aviokarte za letove prema novim europskim i svjetskim destinacijama već su dostupne na AvioKarte.COM.hr.