u kanadi

Luksuz je njezin stil, a ovim chic izdanjem kraljica Rania je pokazala jednu od najljepših suknji

27.09.2024 u 11:53

Bionic
Reading

Kraljica Rania oduševila je još jednim besprijekorno dobrim izdanjem i pokazala da svoj prepoznatljivo dobar stil nosi u svaki kutak svijeta. Tako je na One Young World Summitu u Montrealu u Kanadi pokazala odličnu poslovnu eleganciju, a posebnu pažnju privukla je tako dobra suknja

Jordanska kraljica Rania ultimativna je muza luksuzne mode. Ova 54-godišnjakinja ne krije ljubav prema visokoj dizajnerskoj modi i često nosi komade koji su potpuno neočekivani i neuobičajeni, a opet potpuno očaravajući i kraljevski prikladni.

Od strogih midi suknji do kargo hlača s muškog odjela poznatih brendova i cool djevojačkih krojeva za posebne prigode, bivša marketinška stručnjakinja ima stil koji neprestano oduševljava obožavatelje kraljevske obitelji i mode.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Ljubiteljica luksuzne mode

Za svoj najnoviji izgled, supruga kralja Abdullaha II. odlučila se za još jedan nekonvencionalan look što se tiče tradicionalne kraljevske mode, koji nenametljivo odiše sofisticiranošću i glamurom.

Sjajan stajling u Kanadi

Prilikom izlaska na pozornicu na kojoj je održala uvodni govor na One Young World Summitu u Montrealu u Kanadi kraljica je bila odjevena u smeđu boxy skraćenu jaknu talijanske luksuzne marke Fendi koja se prodaje po cijeni od oko 2400 eura. Dobro krojeni komad sadržavao je šiljati ovratnik, laskavo izrezan u struku i dva našivena džepa na prsima, što mu je dalo pomalo utilitaristički prizvuk.

Uparila ju je s tamnoplavim, basic uskom topom i svilenom midi pencil suknjom također s potpisom brenda Fendi s elegantnim nabiranjem sa strane, asimetričnim rubom i klasičnim 'pequin' prugastim uzorkom, jednim od zaštitnih znakova brenda, u tamnoplavoj i smeđoj boji. Taj motiv kreirao je Karl Lagerfeld za brend 1983., koji je postao potpisom prestižne modne kuće.

Svoj besprijekorno dobar stajling kraljica je završila s mornarsko plavim stiletto salonkama Jennifer Chamandi sa zmijskom uzorkom u tamnoplavoj boji.

  • +6
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Riccardo GIordano/ipa / Sipa Press / Profimedia

Odnedavno baka

Elegantna kraljica, koja je nedavno postala baka po prvi put nakon što su njezin sin prijestolonasljednik Hussein i snaha jordanska princeza Rajwa početkom kolovoza dobili kćer princezu Iman, oličenje je kraljevske elegancije, uvijek pokazujući stil koji je suvremen, s modnim zaokretom.