stajling bez mane

Kraljica Rania zablistala u chic izdanju, a njene cipele nikog ne ostavljaju ravnodušnim

13.09.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Cipele kraljice Ranije s remenčićima i avangardnim linijama beskrajnu su chic i u trenu podižu svaku modnu kombinaciju

Jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja svijeta, jordanska kraljica Rania, ponovno je pokazala zašto se svaki njen stajling pomno prati u modnom svijeta.

Na primanju u palači Al Husseiniya osvanula je neodoljivo elegantnoj košulji s volanima na gornjoj polovici i romantičnim puf rukavima, koja uvelike podsjeća na trenutno najpoželjniju estetiku boho chic stila - karakteriziranu upravo ovakvim ženstvenim detaljima.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

No, kako bi svemu dala prizvuk otmjenosti i kreirala business look, umjesto na suknju, ovu lijepu košulju krem boje uskladila je s krojene hlačama nježne smeđe nijasne.

Njihov visok struk i široke nogavice laskala su njenoj liniji te zračile udobnošću, čime nam je kraljica Rania još jednom dala odličnu ideju za outfit kada nam ponestane ideje.

Avangardne cipele kraljice Ranije

Sve je uskladila s cipelama koje su, ipak, plijenile svu pozornost. Riječ je o stiletto modelu crne pete, krem kože i dva bež remenčića preko rista te efektno strukturiranog dizajna u obliku valova.

Ove predivne cipele potpisuje brend Malone Souliers, a ako vam se sviđa ovaj avangardni dizajn, vjerojatno biste se oduševili i njihovim mulama istog stila i svijetloplave boje.

A upravo je u bojama neba kraljica Rania nedavno modno oduševila u Italiji, gdje je prisustvovala ekonomskoj konferenciji.

U državi u kojoj su elegancija i stilska dotjeranost visoko na listi važnosti oduševila je još jednim besprijekornim stajlingom: uparila je upečatljiv sako od žakarda s odgovarajućim prslukom, a odlučila se zadržati na svijetloplavoj temi i svilenom bluzom. Svoj komplet upotpunila bijelim krojenim hlačama te ih je uskladila s klasičnom bijelom torbicom.

  • +6
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Riccardo GIordano/ipa / Sipa Press / Profimedia