NESTAŠNA PJEVAČICA

Maja Šuput raskopčala gumbe i otkrila seksi dekolte

22.03.2013 u 10:31

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografije na kojima mami poglede dubokim dekolteom u uskoj traper košulji

Vrckasta pjevačica odnedavno je ponovno u solo vodama nakon prekida s dečkom Marijem Kovačevićem. Međutim, Maja je i više nego dobro raspoložena. Tako nedavno na reviji Aleksandre Dojčinović u sklopu Fashion.hr-a nije skidala osmijeh s lica, unatoč tome što prekid veze nije željela komentirati.

Na Instagramu je Maja, koja si je nedavno priuštila i novi stan od 160 četvornih metara u zagrebačkom naselju Bijenik, objavila dvije fotografije na kojima sjedi ispred ogledala i šminka se. Osim zavidne kolekcije šminke, pjevačica je pokazala i zanosan dekolte u uskoj i raskopčanoj traper košulji, a stajling je upotpunila pletenicom te podebljom zlatnom ogrlicom.

Maja je nedavno i iskreno progovorila o operaciji kojom je povećala grudi te priznala da je od tada znatno sretnija i ljepša. 'Podvrgnula sam se operaciji zato što sam bila potpuno ravna i kao takva, sama sebi fizički nepotpuna. Postala sam mnogo samouvjerenija i sebi ljepša, a samim time i sretnija', otkrila je Maja.

Nekoliko dana ranije Maja je na Instagramu objavila i fotografije sa skijanja gdje je odjevena u raskošni krzneni prsluk doista uživala.