TKO JE KOGA KOPIRAO?

Meghan Markle i Kate Middeton u gotovo identičnim stajlinzima izgledaju poput blizanki

11.11.2018 u 17:42

Bionic
Reading

Povodom Dana sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata, kraljevska obitelj okupila se ispred memorijalnog spomenika u Londonu i položila vijence. Iako su Meghan Markle i Kate Middleton svečanu ceremoniju pratile s različitih balkona, Kate s kraljicom Elizabethom II. i vojvotkinjom Camillom, a Meghan s njemačkom prvom damom Elke Büdenbender, to ih nije spriječilo da se slično odjenu. Tko je ovdje koga kopirao nije poznato, no teško je ne primijetiti kako vojvotkinje izgledaju poput sestri blizanki

Otkako je Meghan Markle, koju mediji već prozivaju novom modnom ikonom, postala članica kraljevske obitelji, Kate Middleton je dobila oštru konkurenciju, a čak i statistike pokazuju da je Meghan gotovo dostigla Kate kada se gleda ukupna potražnja za odjećom koju vojvotkinje nose tijekom pojavljivanja u javnosti.

Kate, stoga, u posljednje vrijeme daje sve do sebe da izgleda što je bolje moguće, pa je tako u subotu na Festivalu sjećanja na poginule u 1. svjetskom ratu u Royal Albert Hallu kao od šale zasjenila Meghan koja je odabrala preširoki kaput.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Danas se povodom Dana sjećanja ispred memorijalnog spomenika posvećenog žrtvama Prvog svjetskog rata okupila gotovo čitava britanska kraljevska obitelj, uključujući i vojvotkinje Kate i Meghan, koje su ceremoniju pratile s udaljenih balkona.

Iz udaljenosti je na fotografijama bilo gotovo nemoguće primijetiti o kojoj je vojvotkinji riječ, obzirom da su obje odjenule vrlo sličan stajling - crne kapute sličnog kroja, crne šešire i neizostavne broševe u obliku crvenih makova - cvijeća koje je raslo po grobovima palih vojnika u Flandriji te koje je kasnije u cijelom svijetu postalo jedan od najpoznatijih simbola vojnika poginulih u Prvom svjetskom ratu.

  • +8
Kraljevska obitelj na obljetnici sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan, koja će u proljeće na svijet dočekati svoje prvo dijete s princom Harryjem, nosila je vunenu kaput-haljinu s potpisom novozelandske dizajnerice Emilije Wickstead u kombinaciji s crnim šeširom i salonkama, dok se Kate odlučila za jednako elegantni kaput na kopčanje s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, a cjelokupan stajling je upotpunila šeširom starim 11 godina. Nema što, štedljiva vojvotkinja!

Lijepe šogorice odlučile su obje podignuti kosu u nisku punđu, a obje su nosile i dijamantne naušnice kojima su upotpunile look. Dok se Kate odlučila za prigodne naušnice u obliku cvijeta, Meghan je odabrala nešto decentniju varijantu naušnica.