DIZAJNERICA OTKRILA:

Melania je prepuna suosjećanja i dobrote

25.01.2017 u 15:32

Melania u crnom kaputu

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Melania Trump, nova prva dama SAD-a, ne prestaje izazivati zanimanje javnosti. Treća supruga Donalda Trumpa za svoje je fantastične modne odabire u danima inauguracije osvojila pregršt komplimenata, a osobito za elegantni crni kaput u kojem se pojavila na ceremoniji u katedrali

Kaput naglašenog struka bio je savršen izbor za 46-godišnju Melaniju koja se može pohvaliti besprijekornom linijom, a osmislila ga je kreatorica Alice Roi u suradnji s Melanijom. Dizajnerica je otkrila ponešto o modnom stilu prve dame i njihovoj suradnji. 'Očekujem da ćemo uspješno nastaviti našu suradnju', rekla je Roi dodajući kako su ona i Melania skupa dizajnirale još neke komade odjeće. 'Ona točno zna što želi i prije nego što nešto vidi. Ali uvijek se radi o odjeći s puno, puno ukusa. To je sjajna stvar jer je onda ne morate odgovarati od neke odjeće', kaže Alice Roi.

Dizajnerica kaže kako će trenutak ulaska prve dame u katedralu zauvijek zapamtiti. 'To je bio savršen trenutak. Melanijin ulazak je bio gotovo filmski. Njezin kaput odlično se uklopio u tu priču. Retro kroj bio je pun pogodak, a kožni remen unio je modernu vibru', ispričala je Alice. Inspiracija za kaput djelomice je došla i od Melanije za čiji ukus Alice kaže kako je jednostavan i vrlo precizan. 'Ona sigurno nikad ne bi odabrala običan crni kaput', objasnila je. Alice Roi kaže da, kao i u privatnom životu, Melania voli komade odjeće koji su pomalo retro. 'Najčešće je se može vidjeti u hlačama cigareta kroja kraćih nogavica, crnoj peplum košulji i u štiklama. Pomalo na tragu pedesetih', rekla je. Elegantni kaput načinjen uglavnom od kašmira, svojevrsna je posveta 60-ima.

  • +14
Svi inauguracijski stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ Reuters

'Nadahnut je filmovima toga vremena poput 'Diplomca', 'Ljubavne priče' ili 'Ljepotice dana'. Čiste linije i naglašena ženstvenost siluete', objasnila je dizajnerica. A kakva je Melania Trump kao osoba? Alice Roi nije krila svoje oduševljenje prvom damom rođenom u Sloveniji. 'Novac i darove koje je dobila na svom partyju povodom rođenja sina Barrona, dala je u humanitarne svrhe. Prepuna je suosjećanja i dobrote. Uvijek nađe vremena za pozitivne akcije. Puno puta bismo se raspričale o djeci i školi. Zbilja je nevjerojatna osoba', rekla je Alice.