ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Mladi Mjesec u Lavu: Idealna je prilika za nove ciljeve, ali i bijeg od monotonije

03.08.2024 u 07:26

Bionic
Reading

U nedjelju, 4. kolovoza u 12:13 pojavit će se mladi Mjesec u Lavu. U astrologiji se razdoblje mlađaka smatra pogodnim za počinjanje nečeg novog. Iskoristite ovo vrijeme za resetiranje i odbacivanje svega što vas više ne usrećuje

Mladi Mjesec događa se jednom mjesečno, kada se Mjesec i Sunce nađu na istoj točki na ekliptici. Najbolje možete iskoristiti energiju mladog Mjeseca tako da donesete važne odluke nekoliko dana prije i poslije događaja. Ovo je idealna prilika za postavljanje novih ciljeva koje ćete ostvariti tijekom sljedećih šest mjeseci.

Pogledaj detaljni horoskop

Budući da se odvija u srčanom i strastvenom Lavu, ovaj bi vas astrološki događaj mogao potaknuti da postanete samouvjereniji, odlučniji i jače se borite za ono što želite. Uz Sunce i Mjesec, u tom će znaku boraviti i Venera, a sve troje primat će podršku Marsa i Jupitera iz prijateljskih Blizanaca.

Taj će planetarni obrazac raspiriti u vama vatru i žudnju za novom vrstom iskustava. Bježeći od monotonije, tragat ćete za uzbuđenjem i čeznuti za intenzivnim emocijama. Pokazat ćete više hrabrosti i shvatiti da ne možete biti sretni ako ne izađete iz zone udobnosti.

Lav je znak koji ništa ne obavlja polovično pa će puno vas izaći iz odnosa, situacija ili suradnji koje vam više ne donose radost. Želite biti sretni, kreativni i neopterećeni problemima. Budući da se mlađak odvija u egocentričnom Lavu, mnogi će sada staviti svoje želje i potrebe u prvi plan, no to nije grijeh. Svi povremeno moramo biti malo sebični.

Jennifer Lopez rođena je u znaku Lava, 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, canva, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lavovi, Vodenjaci i Blizanci najsnažnije će doživjeti ovaj mlađak. Osjećat će veliku potrebu za promjenama i uklanjanjem svega što ih ne usrećuje. Donosit će odluke na temelju emocija i biti spremni na dramatične akcije. Najviše će se usredotočiti na ljubavne i intimne odnose, no i poslovni i društveni život doživjet će preinake.

Bikovima i Škorpionima ovaj će mladi Mjesec donijeti izazove. Morat će se suočiti s problemima koje dugo guraju pod tepih. Neće se više moći pretvarati da je sve u redu, no smiren pristup situaciji i izbjegavanje sukoba povećao bi im izglede da izađu iz ovog razdoblja neokrznuti.

Ovnovi, Vage i Strijelci bit će zadovoljni razvojem događaja na intimnom i društvenom planu, dok će se Rakovi, Djevice, Jarci i Ribe opustiti i manje se uzrujavati oko stvari na koje nemaju utjecaja. Ljudi rođeni u ovim znakovima pokazat će ujedno više odlučnosti i hrabrosti u rješavanju poteškoća.