Svadbena svečanost Luke Modrića održana u zagrebačkom restoranu Okrugljak stajala ga je 7950 kuna bez pića i glazbe
Na svečanom meniju novopečenih mladenaca našli su se janjetina s ražnja, dalmatinski pršut na dinji, domaće kuhane šunke s hrenom, pole od krumpira, tatarski biftek, domaći sirevi te svježi sir s vrhnjem. Posluživala se i domaća gusja jetra na želeu, carpaccio od juneće pisanice, mlada rukola s parmezanom, fuži s tartufima, pureći i pileći medaljoni u umaku i na žaru te sezonske salate, dok su za desert imali čokoladne torte i ledeni vjetar te zapečene zagorske štrukle, doznaje 24 sata.
Svečana večera u restoranu Okrugljak bila je zakazana za 17 sati, a poslužena im je u drvenoj kućici pokraj restorana. Goste je zabavljao tamburaški sastav Spas u zadnji čas, a obred vjenčanja održan je u dvorištu restorana.