EFEKT MALE CRNE HALJINE

Može li Naomi Watts zasjeniti Anne Hathaway?

05.02.2013 u 09:28

Bionic
Reading

Poput filmskih diva zlatnog doba Hollywooda Anne Hathaway, Naomi Watts i Jennifer Lawrence na crvenom tepihu povodom svečanog ručka nominiranih za Oscar zablistale su u jednostavnim, ali ipak efektnim haljinama u crnoj i bijeloj boji

Svečani ručak nominiranih za prestižnu filmsku nagradu Oscar održan je povodom dodjele 85. Oscara koja će  biti 24. veljače. Crvenim tepihom, koji je ovoga puta postavljen u Beverly Hillsu povodom svečanog ručka nominiranih, prodefilirale su holivudske ljepotice čiji su stajlinizi neodoljivo podsjećali na zlatno doba Hollywooda.

Tako su dvije glumačke zvijezde, Anne Hathaway i Naomi Watts, odjenule male crne haljine po uzoru na modnu ikonu Audrey Hepburn. Uvijek elegantna Anne Hathway blistala je u maloj crnoj haljinici jednostavnoga kroja koja joj je sezala do koljena te savršeno naglašavala njezinu besprijekornu figuru.


Naomi Watts također je blistala u crnoj haljinici do koljena, no njezina je bila laganog A-kroja te posve prekrivena čipkom. Potpuna suprotnost Anne i Naomi bila je Jennufer Lawrenceodjevena u zanimljivu i nježnu bijelu haljinicu babydoll kroja koja joj se odlično pristajala.

Jessica Chastain poglede je plijenila pak u veseloj haljinici cvjetnoga uzorka, nešto oštrijeg kroja. Ljubičastu haljinu cvjetnoga uzorka odjenula je i Amy Adamas, no njezina je za razliku od Jessicine bila prava ljetna i lepršava haljina.