za njom su se okretali

Na najelegantnijem vjenčanju oduševila haljinom koja košta manje od 50 eura

24.04.2024 u 09:38

Bionic
Reading

Vjenčanje Miguela Fierre Corsinija i Terese Revuelte Guerrero okupilo je velik broj članova španjolskog visokog društva, a uzvanice su pokazale sjajne stajlinge. Ipak, posebnu pažnju privukla je gošća u prekrasnoj, a uz to i povoljnoj haljini

Vjenčanje Miguela Fierra Corsinija i Terese Revuelte serviralo je itekako inspirativne stajlinge brojnih uzvanika, redom članova španjolskog visokog društva. Uzvanici na takvom gala vjenčanju nemaju lagan zadatak – valja odabrati upečatljiv stajling, a pri tome dress code i trendove prilagoditi vlastitom stilu.

Ove sezone dva velika trenda dominiraju haljinama za posebne prigode. Jednobojni, trijezni i profinjeni dizajni su vrlo popularni, ali jednako tako i haljine s printom i originalnim šavom. A upravo su takve haljine redom birale gošće na jednom od najelegantnijih pirova u posljednje vrijeme, vjenčanju Miguela Fierra Corsinija i Terese Revuelte u bazilici San Miguel.

  • +8
Vjenčanje Miguela Fierra Corsinija i Terese Revuelte Guerrero Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / FRANCISCO GUERRA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Ipak, posebnu pažnju privukla je elegantna dama u uskoj midi haljni koja je svojim stajlingom dokazala da dobar stil novac ne može kupiti. Naime, midi haljine dugih rukava dobra su opcija za proljetna vjenčanja, pogotovo ako ne želite nositi sako ili jaknu. A ova gošća izazvala je pomutnju idealnom haljinom s potpisom Muscarija, jednog od pristupačnih brendova koji počinje privlačiti pažnju trendseterica.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Riječ je o modelu u nijansama zelene, uskog pripijenog kroja i s prugama koje laskavo izduljuju siluetu. Elegantna gošća kombinirala ju je s udobnim bež sandalama s četvrtastom petom te odgovarajućom tirkiznom torbicom. A osim laskavog kroja i vrlo efektne kombinacije boja, ova haljina ističe se cijenom - prodaje se za 49,95 eura.

Inače, španjolski brend Muscari ističe se svojim laskavim i trendi lookovima za posebne prilike, a posebno za oko zapinju haljine, s time da brojni modeli cijenom ne prelaze 60 eura. Muscarijeve odjevne predmete odlikuje svestranost, lako se nose uz cipele na visoku petu i sandale, ali jednako dobro izgledaju nošeni uz tenisice.

Haljina koju je odabrala elegantna gošća na vjenčanju je rasprodana (model Frida), no Muscari je u svojoj proljetnoj kolekciji izbacio novu verziju, također od tila, iste siluete, ali u drugačijim nijansama. Sada se zove Serena i košta 49,95 eura. Nema sumnje da će se i ovaj model naći na radaru brojnih trendseterica, ali i ljubiteljica klasike.