SPREMNA I NA BOL

Na što je sve Nikolina Pišek spremna pred kamerama?

05.12.2012 u 11:38

Bionic
Reading

Nikolina Pišek otkrila je kako će izgledati njezina nova emisija na Novoj tv, kako ju je osvojio trgovac dragim kamenjem, planira li trudnoću te zašto nikada nije bila sretnija

'Snimam lifestyle emisiju koja će biti ultimativni ženski vodič u ovoj modernoj džungli. Na sebi testiram tretmane od kojih su neki bolni, skupi, čudni, nepotrebni i tako iz prve ruke dobijemo recenziju i subjektivni dojam koliko je primjerena cijena koju plaćamo za neki tretman. Već sam pred kamerama tetovirala obrve, vježbali smo, podvrgnut ću se terapijama iglama po licu, od čega me već oblijeva hladan znoj. Imam izvrsnu ekipu s kojom idem po terenu, a oni se zabavljaju dok mene boli', rekla je Nikolina Pišek u intervjuu za Story.

Nastavlja i suradnju s Prvom srpskom televizijom, a priprema i reality show sa životinjama. Kod neodoljive voditeljice, čini se, i na privatnom i na poslovnom planu cvjetaju ruže.

Uskoro će se udati za Vidoja Ristovića koji je, kako kaže, nije zaprosio na romantičan način, ali zato je bio potpuno filmski. 'To se dogodilo spontano, u jednom trenutku u nekoj gužvi… Samo sam osjetila da mi je netko nešto nataknuo na prst i promumljao: 'Ti reci kad osjetiš.' Ostala sam u šoku, gotovo sa suzama u očima i nevjerici', rekla je Nikolina.

Priznaje kako s Vidojem nije razgovarala o djeci jer oboje imaju kćeri, pa su se u tom pogledu ostvarili, ali dodaje: 'Ako se dogodi, sigurno ćemo oboje biti presretni.'