EMILY RATAJKOWSKI

Najpoželjnije čizme odlično se sljubljuju s uzorkom koji ponovno vlada modnom scenom

30.01.2024 u 09:17

  • +5

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Zanosna Emily Ratajkowski (32) u svakoj prigodi pokazuje svoj nepogrešiv osjećaj za stil, pa ne čudi to da je jedna od najomiljenijih meta njujorških fotografa

Tamnokosa ljepotica, neokrunjena kraljica bikinija, može se pohvaliti nevjerojatnom figurom koju rado ističe smjelim kreacijama te redovito briljira na crvenom tepihu, ali i izvan njega.

Lijepa brineta nikad ne može proći nezapaženo pa je bila mamac za poglede u ludo dobrom stajlingu, u koji je bez greške inkorporirala dva najvruća trenda ove godine.

  • +44
Hit čizme na zagrebačkoj špici Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Čizme na petu duljine do koljena ove su sezone najpoželjniji model jesensko-zimske obuće, ujedno ženstven, elegantan i chic, a nije im odoljela ni poznata manekenka, spisateljica, glumica i poduzetnica.

IRINA SHAYK

Efektne čizme koje vladaju ove sezone obožava i zanosna brineta

Pogledaj galeriju

Emily, koju smo između ostalog mogli vidjeti i u filmu 'Nestala' Bena Afflecka, izgledala je sjajno u trendi čizmama na petu s potpisom danskog brenda Ganni, predimenzioniranoj kožnoj jakni retro stila (Mimchik), mrežastom topu Silk Laundry dugih rukava i upečatljivom komadu koji je ovom looku dao posebnost - lepršavoj suknji s uzorkom leoparda.

Riječ je o printu koji se vratio na modnu scenu, a koji uvijek izaziva podijeljene komentare jer ga neki obožavaju dok ga drugi zaobilaze u širokom luku.

Neobične sunčane naočale, raspuštena kosa i topli crni šal dobro su se uklopili u ovo dnevno izdanje poznate ljepotice.