uvijek posebna

Najseksipilnija žena svijeta u rockerskom izdanju

27.08.2017 u 16:43

Bionic
Reading

Manekenka Hailey Baldwin, koja je nedavno proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu, gdje god se pojavi plijeni pozornost svojim odjevnim kombinacijama. Kćer glumca Stephena Baldwina zamijećena je na francuskoj rivijeri u rockerskom stilu i opet je sve ostavila bez daha

Modeli danas postavljaju trendove te su ulice postale njihova modna pista. Instagram zvijezda, model, bivša djevojka Justina Biebera i najbolja prijateljica Kendall Jenner i dalje pokazuje da je odana golišavim kombinacijama, kojima akcentira svoju vitku figuru koja joj donosi brojne angažmane u svijetu modelinga.

Ključni komad rockerskog looka Hailey Baldwin su kratke traper hlačice koje ističu njezine duge noge, a koje je s crnom kožnom jaknom i kratkom bijelom majicom iskombinirala uz mornarsku kapu. Uz bijele tenisice i torbicu sa zlatnim metalnim remenom njezina kombinacija čini savršen spoj.

Moda 90-ih očito je i dalje je vrlo živa u ormarima djevojaka koje 'pale i žare' Instagramom, platformom koja i dalje nameće trendove u svijetu mode i dizajna. 

  • +6
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia