LJEPOTICA U CRVENOM

Nakon modnog gafa zaplesala na stolu: Eva Longoria zna kako privući pozornost

22.07.2024 u 11:00

  • +4

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: KMJ/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svojim domom u ljetnim mjesecima zvijezda 'Kućanica' posljednjih godina zove Marbellu, pritom se rado odazivajući gala događanjima u ovom španjolskom gradu

Global Gift gala održana ove nedjelje u Marbelli nije protekla bez Eve Longorije, 49- godišnja zvijezde serije 'Kućanice' koja s obitelji redovito provodi ljetne mjesece u ovom gradu na jugu Španjolske.

Poznata brineta na ovom gala događanju malo koga je ostavila ravnodušnim u sjajnoj haljini crvene boje sa zavodljivim prorezom na poprsju i trbuhu a upravo oni, čini se, uspjeli su joj zadati probleme.

Tijekom poziranja okupljenim fotografima, Longoria se oslonila na španjolsku dizajnericu Vicky Martíne Berrocal koja joj je pomogla namjestiti dio haljine prije nego što su ponovno bile spremne za poziranje.

Od modnog gafa do plesa na stolu

Nakon brze prilagodbe, ovaj dvojac nastavio je s poziranjem, a tijekom večeri Eva se, na oduševljenje okupljenih, popela i bosonoga zaplesala na prepunom, dugom stolu.

Evino pojavljivanje na ovom gala događanju dogodilo se samo nekoliko dana nakon što se pohvalila zavidnom figurom na pješčanim plažama Marbelle u društvu supruga, 56- godišnjeg Josea Antonia, i šestogodišnjeg sinčića Santiaga.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Prvi put kad sam došla u Marbellu, prije dva desetljeća, bila je to ljubav na prvi pogled. Rekla sam sebi: 'Jednog dana ću živjeti ovdje', priznala je zvijezda 'Kućanica' početkom godine u velikom intervjuu za magazin HELLO!, predstavivši svoju luksuznu nekretninu u Španjolskoj.

IZGLEDA FANTASTIČNO

Sve je stalo kad je Eva Longoria prošetala u sićušnom bikiniju

Pogledaj galeriju

Eva se također može pohvaliti španjolskim državljanstvom, a od 2022. godine nosi počasnu titulu 'Dame' zbog obiteljskih korijena koje vuče iz španjolskog grada Ovieda, odakle potječu njezini preci.