SEKSI JE I KAD SE NE TRUDI

Ne možemo se odlučiti je li ljepša haljina ili Emily

12.08.2015 u 14:18

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski zadivila je na europskoj premijeri svog novog 'We Are Your Friends' održanoj u Londonu. Zgodna brineta zamamnih oblina doslovce je zasjala na crvenom tepihu u haljini posutoj šljokicama

Emily Ratajkowski slavu je stekla zahvaljujući pojavljivanju u kontroverznom spotu Robina Thickea 'Blurred Lines' u kojem je pokazala svoje raskošne obline. Vrata Hollywooda nakon toga bila su joj širom otvorena, a nakon manje uloge u filmu redatelja Davida Finchera 'Nestala' u kojem je glumila ljubavnicu Bena Afflecka,  glavnu ulogu dobila je u filmu 'We Are Your Friends' u kojem joj je partner Zac Efron

Lijepa 24-godišnja brineta na crvenom tepihu u Londonu na premijeri svog novog filma izgledala je senzacionalno u uskoj plavo-crnoj haljini prekrivenoj kristalnim ukrasima i s prorezom na sredini, a koju potpisuje, među celebovima omiljen dizajner, David Koma.

Cjelokupan styling bio je podređenoj prekrasnoj haljini kraljevski plave boje s crnim detaljima u kojoj je glumica doslovna blistala na premijeri.

Crne minimalističke sandale Giuseppe Zanotti, zavodljive smoky eyes, kosa skupljena u rep, diskretne naušnice i torbica Monique Lhuillier bili su jedini ukrasi na neodoljivoj Emily.

Mlađahna glumica otkriva da su njezine modne ikone Natalia Vodianova i Bianca Jagger, ali i da obožava kreacije modnih kuća Céline, Alexander Wang, Givenchy i Dolce & Gabbana. Bez obzira na to što odjenula, Emily u svakoj prigodi izgleda seksi, no ne krije da joj je udobnost jednako važna.

'Lijepo je izgledati seksi, ali mi je isto tako bitna udobnost. Volim vidjeti muške komade odjeće na sebi i njima se često poigravam', otkriva Emily.