ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA

Ne zaboravite proslaviti Indigov drugi rođendan

15.10.2015 u 10:14

Bionic
Reading

Još samo oko tjedan dana i udruga Indigo slavi svoj drugi rođendan. Budite i vi dio tog događaja 23. listopada, u klubu Hard Place u Zagrebu

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo 23. listopada, 2015. u zagrebačkom klubu Hard Place slavi drugi rođendan.

Udruga Indigo se trenutačno brine za dvadesetak pasa od kojih je pet na resocijalizaciji i rehabilitaciji zbog problema u ponašanju. Indigovci su jedina udruga na ovom području koja se bavi resocijalizacijom pasa. Odnedavno su dobili na korištenje teren na kojem se trude izgraditi centar za pse pa je svaka pomoć dobrodošla.

Na proslavi rođendana, osim komičara i glazbenog programa moći ćete bolje upoznati osnivače, trenere i volontere Udruge Indigo uz komad čokoladne torte. Upoznajte ekipu koja već dvije godine marljivo radi i nema namjeru tako lako odustati unatoč problemima i velikom broju napuštenih životinja.


Uz najavljeni program Indigo vas poziva da sudjelujete u nagradnoj igri 'Napravi najbolju pseću tortu' u kojoj možete pokazati svoju kreativnost i ujedno osvojiti zanimljive nagrade.

Voditeljica je programa glumica Monika Mihajlović koja također aktivno djeluje kao zaštitarka životinja.

Kako bi predstavio svoj rad i širio znanje o zaštiti životinja i radu sa psima, Indigo je ove godine početkom listopada sudjelovao na konferenciji organizacije Dog Trust u Portugalu, a spremaju i neke nove projekte od kojih je jedan pod nazivom Sirius, a u okviru kojeg će se organizirati edukacije, seminari, radionice, školice, druženja te razne sportske i zabavne aktivnosti za sve vlasnike pasa.