SVE JE IZNENADILA

Neočekivan odabir: Ona je jedina kraljica koju ćete vidjeti u kratkim hlačama

01.08.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Lijepa španjolska kraljica Letizia jedna je od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil često hvale modni znalci

Kraljica Letizia sa kćerima Leonor i Sofijom u društvu svekrve, kraljice Sofije, prošetala se tržnicom na Palma de Mallorci.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zgodna španjolska kraljica izazvala je pravu pomutnju u izdanju u kakvom je dosad nismo nikad vidjeli. Za ležernu se prigodu odlučila za posve neformalan outfit: kombinaciju kratkih hlača i topa bez rukava.

  • +22
Španjolska kraljica Letizia s obitelji odmara u Palma de Mallorci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan stajling koji je u prvi plan naglasio njezinu besprijekornu figuru lijepa je bivša novinarka začinila zanimljivim detaljima: modernom torbom od slame s kožnim ručkama, sunčanim naočalima i natikačama.

  • +12
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kraljica je poznata po tome što nepogrješivo miksa dizajnersku odjeću s krpicama iz svima pristupačnih trgovina, osobito španjolskih brendova, a ovoga je puta nosila top u kombinaciji bijele i ružičaste bez rukava omiljenog Manga.

Djevojčice, Leonor (12) i Sofia (11) su bile u casual kombinacijama, odjevene poput svojih vršnjakinja u kratke hlače i lepršave topove.