DAŠAK LUKSUZA

Ni Kate Middleton ne može odoljeti ovom velikom sezonskom trendu

28.11.2018 u 17:38

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton odlučili su odati počast preminulima u tragičnoj nesreći helikoptera u kojoj je 27. listopada smrtno stradao predsjednik nogometnog kluba Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha

Dolaskom u Leicester, princ William i Kate Middleton odlučili su položiti cvijeće na stadionu King Power u Leicesteru gdje su se imali priliku susresti s osobljem kluba i obiteljima preminulih nakon tragične nesreće helikoptera u kojoj je život izgubilo petoro ljudi.

Odavanje počasti žrtvama nesreće, britanska miljenica Kate Middleton odradila je u sivom kaputu dizajnerice Catherine Walker, u čijim se kreacijama često može ugledati, a jednu od njih posljednji je put nosila na ceremoniji obilježavanju Dana sjećanja u Wesminsterskoj opatiji.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Sivu kaput- haljinu s crnim detaljima, Kate je naglasila dodatkom minijaturne crne torbice lakirana sjaja koja je imitirala izgled krokodilske kože.

Riječ je o torbici brenda Aspinal of London, a efekt krokodilske kože smatra se velikim sezonskim trendom koji je, osim na torbicama, svoje mjesto pronašao i na brojnim modelima obuće.

  • +9
Obuća od krokodilske kože Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nju je parirala uz crne cipele na petu od brušene kože s potpisom brenda Tod's, a omiljeni Cartierov sat i biserne naušnice dizajnerice Cassandre Goad poslužile su za kompletiranje formalnog izdanja.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema napisima BBC-ja, predsjednik nogometnog kluba Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, smrtno je stradao u nesreći helikoptera 27. listopada, kao i dvojica članova njegovog osoblja, uz pilota i kopilota.

Tijekom karijere Srivaddhanaprabha je velikodušno donirao brojne humanitarne akcije usmjerene na podršku lokalne zajednice, a princ William, koji ga je imao priliku osobno poznavati, o predsjedniku nogometnog kluba Leicester Cityja ima samo lijepe riječi.