GRECE GHANEM

Ni sjedokosa modna ikona nije odoljela najvrućem trendu koji se ne sviđa svima

06.06.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Zaljubljenicama u modu itekako je dobro poznato ime Grece Ghanem, sjedokose Kanađanke libanonskih korijena, koja se s vremenom prometnula u jednu od najpoznatijih plus age influencerica

Kreativka iz Montreala sa sjajnim osjećajem za modu jedna je od onih sretnica koje kao da su rođene s dobrim stilom.

Modne lekcije ima u malom prstu te često u intervjuima ističe da se njezin modni stil nije puno promijenio u odnosu na period u kojem je imala 20 ili 30 godina.

Ljubiteljica upečatljivih komada puno puta dokazala je da s pravom nosi titulu modne ikone, a njezin Instagram pravi je praznik za oči brojnih fashionistica.

Hrabri krojevi, jake boje, moćni dezeni, šarenilo... Modna odvažnost ono je što stajlinge Grece Ghanem čini toliko prepoznatljivima i inspirirajućima.

JESSICA ALBA

Isprobala 'Barbiecore': Uspješnoj poduzetnici i glumici odlično pristaje trend koji nije za svakoga

Pogledaj galeriju

Sjedokosa influencerica, kad se radi o modi, odlično kombinira odjeću koja laska njezinoj krhkoj figuri i sijedoj boji kose, a koja je s vremenom postala njezin zaštitni znak.

Grece je ponovno oduševila brojne fanove kombinacijom u skladu s aktualnim trendom barbiecore, koji je već osvojio zaljubljenice u modu, poput slavnih glumica Anne Hathaway ili Zendaye.

Ružičaste nijanse osvajaju modni svijet, pa ni influencerica iz Kanade nije odoljela isprobati taj trend.

Raskošnu ružičastu suknju A-kroja kuće Alexander McQueen spojila je s upečatljivim Chanelovim crno-bijelim topom na pruge golih leđa, a look bez greške zaokružila je srebrnim štiklama retro stila (Bottega Veneta), cool sunčanim naočalama i velikim naušnicama te se tako odjevena uputila u šetnju njujorškim ulicama u društvu kćeri Chayenne, s kojom dijeli ljubav prema lijepom odijevanju.

Kao i uvijek, za ovaj je look Grece dobila samo bezbrojne komplimente: 'Sve samo ne dosadno', 'Briljantno', 'Sviđa mi se', 'Uvijek prekrasna'...