TO MOŽE SAMO ONA

Nije do mladenačkih outfita: Christie Brinkley i u ozbiljnijem izdanju teško bi dali 64 godine

25.10.2018 u 18:10

Bionic
Reading

Sve koji su mislili da Christie Brinkley svoj mladoliki izgled duguje prvenstveno mladenačkim odjevnim kombinacijama, slavna manekenka demantirala je ozbiljnijom odjevnom kombinacijom u kojoj bi joj svejedno teško dali 64 godine

Slavna plavuša poznata je po svojim mladenačkim kombinacijama, koje nerijetko u prvi plan stavljaju njezin zaštitni znak - duge noge. Lijepa 64-godišnja Brinkley, koja je jedan od originalnih supermodela iz 80-ih godina, tako često zasjeni svoje i upola mlađe kolegice.

U srijedu se Brinkley pojavila na svečanosti dodjela dobrotvornih nagrada Stephen Weiss Apple Awards u New Yorku, a iako u nešto ozbiljnijem outfitu, zračila je elegancijom i mladolikošću.

Ispod dugog tamnog purpurnog ogrtača od velura, lijepa plavuša nosila je poluprozirno crno odijelo ispod kojeg su se nazirale njezine duge noge, zategnute u crnim sandalama s visokim potpeticama.

Gornjim dijelom njezinog poluprozirnog odijela dominirao je zavodljivi dekolte v-izreza, otkrivajući sjajnu i glatku kožu za koju je teško povjerovati da pripada šezdesetogodišnjakinji.

Raspuštena plava kosa uokvirila joj je mladoliko lice, kojega je slavna manekenka začinila kratkom crnom ogrlicom.

  • +11
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.