PREKRASNA MARGOT

Njezinu ljepotu ne može zasjeniti ni izazovni dekolte

02.03.2016 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon što je modno briljirala na ovogodišnjoj dodjeli Oscara Margot Robbie potrudila se da nanovo privuče pažnju medija pojavivši se u izazovnom kombinezonu na premijeri svog novog filma

Lijepa Margot Robbie na njujorškoj premijeri komedije 'Whiskey Tango Foxtrot' pojavila se u i više nego izazovnom kombinezonu.

Zbog širih nogavica on podsjeća na haljinu, a djelo je modne kuće Valentino. Osim širokih nogavica, glavna posebnost zanimljivog kombinezona leži u izrazito otkrivajućem gornjem dijelu zahvaljujući dubokom V-izrezu i golim leđima. Na prvi pogled običan kombinezon jednostavnih linija naglašen je bež trakom koja je povezivala dekolte.

Margot ga je stilizirala parom crnih štikli i clutch torbicom jednake nijanse. Kako bi gornji dio kombinezona u potpunosti došao do izražaja, odlučila se za nemarni konjski rep s detaljima poput pletenice. Nimalo jak make-up u prirodnim tonovima dodatno je naglasio njezinu klasičnu ljepotu.

Nakon što je pažnju svjetske javnosti zadobila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta' 25-godišnja Margot, osim filmskim uspjesima, sve češće oduševljava i u modnom smislu.