ZENDAYA

Nova ikona stila ponovno briljira: U jednoj večeri pokazala dva stajlinga s wow efektom

22.09.2024 u 20:25

  • +4

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Na promo turneji drugog nastavka filma 'Dina' Zendaya je brojne oduševila futurističkim izdanjima. U Londonu je tako 'srušila internet' s kultnim robotskim odijelom Thierryja Muglera, a nedugo kasnije modnu dominaciju nastavila je na promo turneji sportske dramedije 'Challengers'

Sa stilistom Lawom Roachom, Zendaya se ove godine pobrinula za brojne nezaboravne modne trenutke - kako na promo turnejama svojih filmskih projekata tako i na novom izdanju bala Met Gala u New Yorku.

Da ovaj uspješni dvojac ima još 'aseva u rukavu', dokazali su ovog vikenda u New Yorku, u povodu posebne projekcije drugog nastavka filma 'Dina'.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Dva stajlinga s wow efektom

Tom prigodom Roach i Zendaya osmislili su dva upečatljiva looka - jedan s potpisom modne kuće Louis Vuitton, a drugi iz nadolazeće kolekcije britanskog brenda Burberry.

Kao zaštitno lice francuske kuće, Zendaya je ulicama New Yorka prodefilirala u minijaturnoj, šumski zelenoj haljini, čiji je voluminozan kroj i sjajna tkanina učinila da nova ikona stila izgleda poput poklona.

Ništa manje zanimljivije nije bilo crno-bijelo izdanje iz nadolazeće kolekcije Burberryja, stvoreno od suknje lepršavog kroja i strukirane jakne futurističkog izgleda.

U svijetu slavnih Zendaya se pokazala jednom od najvećih obožavateljica vrtoglavo visokih So Kate salonki s potpisom Christiana Louboutina pa ih je i ovaj put istaknula, u kombinaciji sa zelenom haljinom Louis Vuttona.