BURN BERRY

Novi osvježavajući okus poznatog energetskog napitka

25.02.2014 u 14:49

Bionic
Reading

Nakon što ste se već dobro upoznali s burn Original, te prošlogodišnjim hitom sezone burn Blue, burn Energy Drink na tržište uvodi novi inovativni okus burn Berry

Jedinstveni okus i boja novog energetskog pića iz popularne burn obitelji proizvoda, oduševit će sve koji su nakon duge zime u potrazi za dodatnom energijom. S čak 20 % udjela voća, što ga čini jedinstvenim u svijetu energetskih napitaka, burn Berry oduševiti će sve one koji želeu živati u savršeno pitkom okusu i aromi mješavine bobičastog voća.

Zbog laganije formule i najvećeg udjela prirodnih sastojaka na tržištu burn Berry prigodan je za konzumaciju u širokom rasponu prigoda i to kroz dan, poslijepodne i navečer. Osim toga, burn Berry je idealan stimulans prilikom iscrpljujućih aktivnosti i učenja, te odličan suputnik pri duljim vožnjama, a zbog izvanrednog okusa čini idealnu zamjenu kofeinskim napicima. Novi burn Berry krasi primamljiva, nježno-ljubičasta boja, a njegov će očaravajući okus bobičastog voća osvježiti svaki dan valom voćne energije.