MODNA analiza

Od kraljevskog vjenčanja na odjeću je potrošila više od 8 milijuna kuna, a u 2020. godini za Meghan Markle sve se promijenilo

01.01.2021 u 22:34

Bionic
Reading

Prvog dana nove godine, britanski tabloid Daily Mail osvrnuo se na sva modna izdanja Meghan Markle kojim je javnost svjedočila u 2020. godini i na taj način došao do nove modne računice

Nakon što su u ožujku prošle godine odstupili s kraljevskih dužnosti i sreću pronašli u Los Angelesu, britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle i dalje uživaju veliku pozornost javnosti. Prema računici britanskog Daily Maila, bivša američka glumica prošle je godine bila značajno skromnija po pitanju svojih modnih izdanja u odnosu na prethodne.

Nakon što je u svibnju 2018. godine postala punopravnom članicom britanske kraljevske obitelji udajom za princa Harryja, Meghan Markle u narednim mjesecima redovito se viđalo u skupocjenim komadima s potpisom renomiranih modnih brendova.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je jedan dio javnosti uživao u njezinim modnim igrama, drugi joj je spočitavao njihovu cijenu. Nakon što je u ožujku s princom Harryjem odstupila s kraljevskih dužnosti i preselila u Kaliforniju, 39- godišnja vojvotkinja od Sussexa počela je imati sasvim drugačiji pristup kada je riječ o modi.

U 2020. godini obilježenoj pandemijom, vrijednost njezinih modnih izdanja prema računici Daily Maila iznosila je nešto manje od 400 tisuće kuna što je, u donosu na 2019. godinu drastično smanjenje kada se vrijednost njezine garderobe procijenila na gotovo dva milijuna kuna.

  • +12
Modna izdanja Meghan Markle u 2020. godini Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok je bivala članicom britanske kraljevske obitelje, njezine modne komade za kraljevske angažmane financirao je Harryjev otac, princ Charles, iz vlastitog proračuna koji je bio na raspolaganju paru. Nakon što su izrazili želju za financijskom neovisnošću, danas nije jasno tko podmiruje trošak Meghanine odjeće niti kupuje li ih po punoj cijeni ili uživa u popustima dizajnera na račun slave.

Ne računajući komade koje je imala priliku nositi proteklih godina, brirtanski Daily Mail osvrnuo se na sva javna izdanja Meghan Markle u 2020. godini na koncu dođavši do brojke od 44, 188 funti odnosno iznosa od gotovo 400 tisuće kuna.